skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Estelle – Better

Η Estelle είναι στα «καλύτερά» της.

Τίτλος τραγουδιού“Better”

Καλλιτέχνης: Estelle

Μουσική / Στίχοι: Estelle, Harmony Samuels

Εταιρεία: VP Records

Από το LP: Digital Single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 12 Ιουλίου 2018

Art-Cover:

Η Βρετανίδα τραγουδίστρια και ηθοποιός Estelle εντάσσεται στην κατηγορία των soul και reggae μουσικών, αν και έχει κάνει κάποια βήματα προς τη mainstream, με συνεργασίες όπως αυτές με τον Kanye West (“American Boy”) και με τον David Guetta (“One Love”). Η 38χρονη καλλιτέχνιδα έχει ήδη στο δυναμικό της τέσσερα albums, με το τελευταίο να είναι το “True Romance”, που κυκλοφόρησε το 2015.

Εν έτει 2018, επιστρέφει στο προσκήνιο και προετοιμάζει το έδαφος για να συστήσει την επόμενη δισκογραφική δουλειά της, η οποία ήταν προγραμματισμένη να γίνει διαθέσιμη την άνοιξη. Ωστόσο, δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες από την ίδια ή την εταιρία της, καθώς προσπαθούν να το κρατήσουν επτασφράγιστο μυστικό, για τυχόν διαρροές. Ο προπομπός του αναμενόμενου δίσκου είναι το “Love Like Ours”, μία συνεργασία με τον Tarrus Riley.

Στις 13 Ιουλίου, η Estelle επέστρεψε και σύστησε το δεύτερο – κατά σειρά – single της από το επερχόμενο album της. “Better” είναι ο τίτλος του, το οποίο έκανε πρεμιέρα στον ραδιοφωνικό σταθμό Beats 1, στην εκπομπή της Becca Dudley. Το reggae αυτό τραγούδι είναι η ιστορία αγάπης των γονιών της, Mike κι Deen, το οποίο συμπεριλαμβάνεται στη συλλογή “Reggae Gold 2018: 25th Anniversary”. Επίσης, μαζί με το single έκανε πρεμιέρα και το video clip, το οποίο είναι – προς το παρόν – διαθέσιμο αποκλειστικά στο Apple Music.

Estelle – Better

Back To Top