skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Evanescence – Better Without You

Το νέο single των Evanescence, με τίτλο “Better Without You”, είναι εδώ!

Τίτλος τραγουδιού: “Better Without You”

Καλλιτέχνης: Evanescence

Μουσική/Στίχοι:Evanescence, Nick Raskulinecz

Εταιρεία: BMG Rights Management

Από το LP: “The Bitter Truth”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 5 Μαρτίου 2021

Art-Cover:

Συνεχίζοντας την προώθηση της επερχόμενης, δισκογραφικής τους δουλειάς, οι Evanescence έφεραν στο φως της δημοσιότητας ακόμη ένα single αυτής. Ο λόγος γίνεται για το δυναμικό “Better Without You”. Τη μουσική και τους στίχους του τραγουδιού συνυπογράφουν οι Will Hunt (drummer) και η Amy Lee, η διάσημη φωνή του συγκροτήματος.

To συγκρότημα μόλις κυκλοφόρησε ένα ψηφιακό παζλ το οποίο όταν κάποιος το λύσει θα μπορεί να ακούσει ένα απόσπασμα του νέου τραγουδιού. Επίσης θα μπορούν να λάβουν έναν δωρεάν ringtone του “Better Without You” και θα έχουν την ευκαιρία να γίνουν οι πρώτοι (μαζί με έναν επισκέπτη) που θα ακούσουν το πλήρες τραγούδι και να παρακολουθήσουν ένα ιδιωτικό Q&A session με την τραγουδίστρια Amy Lee.

Οι θαυμαστές μπορούν να προ-παραγγείλουν μια ψηφιακή έκδοση του “The Bitter Truth”, CD, βινύλιο και ένα πολυτελές set περιορισμένης έκδοσης με ένα μπόνους CD, περιοδικό, αφίσα και ειδική κασέτα αποκλειστικού ήχου από τη δημιουργία του “The Bitter Truth”. Κάθε προπαραγγελία θα συνοδεύεται αυτόματα από λήψεις των singles που έχουν ήδη κυκλοφορήσει όπως: “Wasted On You” , “The Game Is Over”,”Use My Voice” καθώς και “Yeah Right”.

Μετά την κυκλοφορία του «Synthesis», η Amy Lee δήλωσε ότι το επόμενο album των Evanescence θα ήταν μια επιστροφή στις rock ρίζες τους, υποδηλώνοντας ότι θα ήταν ωμό και επικεντρωμένο στο συγκρότημα και μπορεί να εμπεριέχει “υπολείμματα” από τα δύο προηγούμενα albums της μπάντας, τα «Evanescence» και «Synthesis».

Evanescence - Better Without You

Back To Top