skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Faouzia – Born Without A Heart

Το σκληρό και δυναμικό χαρακτήρα της μάς δείχνει η Faouzia με το νέο της τραγούδι “Born Without A Heart”.

Τίτλος τραγουδιού: “Born Without A Heart”

Καλλιτέχνης: Faouzia

Μουσική / Στίχοι: Faouzia

Εταιρεία: Atlantic Records

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 28 Μαρτίου 2019

Art-Cover:

Με την Atlantic Records να πιστεύει σε αυτή και τις δυνατότητές της, η δεκαοκτάχρονη τραγουδίστρια δηλώνει ότι δεν πρόκειται να λυγίσει βλέποντας δάκρυα, δεν τη νοιάζει η νεκρική σιωπή, δεν την πειράζει αν πληγώσει κάποιον. Όμως δε γεννήθηκε έτσι, δε γεννήθηκε χωρίς καρδιά, απλώς η ίδια η ζωή και οι καταστάσεις την έκαναν να εξελιχθεί σε έναν ψυχρό άνθρωπο.

Θα έλεγα ότι πρόκειται για ένα ενδιαφέρον τραγούδι. Αυτό που το καθιστά μοναδικό, όμως, είναι η ένταξη των εξαιρετικών φωνητικών της Faouzia στη μουσική. Η χροιά της πληθωρικής αυτής προσωπικότητας είναι εξαιρετικά σπάνια, αφού στο pop στυλ που διαθέτει προστίθεται μία μπάσα υφή, δημιουργώντας έτσι ένα αξιομνημόνευτο αποτέλεσμα.

Η αλήθεια είναι, βέβαια, ότι η Faouzia δεν είναι ευρέως γνωστή στην Ελλάδα. Η τραγουδίστρια, γεννηθείσα το 2000, είναι μόλις 19 ετών και έχει καταγωγή από τον Καναδά και το Μαρόκο. Παρά το νεαρό της ηλικίας της, έχει κατακτήσει τη δεύτερη θέση στο Canada’s Walk Of Fame το 2016, ενώ ένα από τα σημαντικότερα επιτεύγματά της είναι η συνεργασία με τον David Guetta στο πλαίσιο του δίσκου του “7” με το τραγούδι “Battle”. Το ισχυρό βιμπράτο της Faouzia συγκίνησε ακόμα και τον πασίγνωστο DJ.

Άλλα γνωστά τραγούδια της είναι τα “This Mountain”, “My Hearts Grave” και “Exothermic”.

Δώρα Βαρλά

Faouzia - Born Without A Heart

Back To Top