skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Fedde Le Grand – Shank

Ο Fedde Le Grand στο ολοκαίνουριο “Shank”!

Τίτλος τραγουδιού“Shank”

Καλλιτέχνης: Fedde Le Grand

Μουσική / Στίχοι: N/A

Εταιρεία: Darklight Records

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας LP: 15 Ιουλίου 2019

Art-Cover:

Ο Δανός DJ και μουσικός παραγωγός, Fedde Le Grand, είναι ξανά στις επάλξεις παρουσιάζοντάς μας μία νέα δημιουργία του. Το νέο του μουσικό εγχείρημα έχει τίτλο “Shank” και κυκλοφόρησε ως μία ακόμη ανεξάρτητη δημιουργία, μέσω της Darklight Records. Το “Shank” αποτελεί ένα power-house δημιούργημα που έρχεται ‘προκλητικά’ στην καθημερινότητά μας, έπειτα από τα “All Over The World” και “Like We Do”.

Μία αξιοσημείωτη εμφάνιση αναμένεται να πραγματοποιήσει ο Δανός DJ μέσα στις επόμενες ημέρες μπροστά σε ένα τεράστιο κοινό. Ο Fedde Le Grand θα βρεθεί στις 21 Ιουλίου για μία ώρα στο The Book Of Wisdom Mainstage του μεγαλύτερου festival όλων των εποχών, Tomorrowland. Επιπλέον, στις 26 Ιουλίου για ακόμα μία ώρα θα ανέβει στο HELDEEP stage προσφέροντας τις μεγαλύτερες δημιουργίες του και τους πιο εφευρετικούς συνδυασμούς τραγουδιών του.

Πέρα από την Tomorrowland, ο Le Grand θα βρίσκεται σε μία ενδιαφέρουσα περιοδεία έως και τις 10 Αυγούστου. Συγκεκριμένα, διάφορες χώρες στην Ευρώπη θα έχουν την ευκαιρία να τον απολαύσουν μέσα από ένα ιδιαίτερο set.

Fedde Le Grand - Shank

Back To Top