skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Fedez – Problemi Con Tutti (Giuda)

Το νέο τραγούδι του Ιταλού τραγουδοποιού Fedez έχει τίτλο “Problemi Con Tutti (Giuda)” !

Τίτλος τραγουδιού“Problemi Con Tutti (Giuda)

Καλλιτέχνης: Fedez

Μουσική / Στίχοι: Federico Lucia, Paolo Antonacci, Davide Simonetta, Jacopo D’Amico, Edwyn Roberts

Εταιρεία: Sony Music

Από το LP: digital single

Ημ/νία κυκλοφορίας LP: 15 Μαΐου 2020

Art-Cover:

Ο Fedez επιστρέφει μετά από ένα μεγάλο διάλειμμα από τη μουσική! Αφού συνεργάστηκε με την Cara στο πρόσφατο single “Le feste di Pablo”, επανέρχεται τώρα με ένα νέο, solo single, με τίτλο, “Problemi Con Tutti (Giuda)”. Η ανακοίνωση του έγινε μέσα από με ένα video teaser στο προφίλ του στο Instagram, με μια σύντομη προεπισκόπηση του τραγουδιού.

Στο τέλος της περιοδείας που πραγματοποίησε για την προώθηση του τελευταίου του album, “Paranoia Airlines”, ο Fedez είχε αποσυρθεί για να μπορέσει να περάσει περισσότερο χρόνο με την οικογένειά του, αλλά δεν σταμάτησε ποτέ να μιλάει, ούτε καν να παραδέχεται ότι αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας. Κατά τη διάρκεια όλων αυτών των μηνών έχει συμμετάσχει στο “Celebrity Hunted”, το reality show του Amazon, είχε μια δικαστική διαμάχη με τον Tiziano Ferro για τους στίχους ενός παλιού τραγουδιού, άλλες συζητήσεις με τον Ghali ενώ πρόσφατα ξεκίνησε έναν έρανο υπέρ του San Raffaele μαζί με τη σύζυγό του Chiara Ferragni κ.α.

Όπως φαίνεται δεν ήταν στο χέρι του, να πραγματοποιήσει νωρίτερα το δισκογραφικό του comeback ωστόσο το τραγούδι προμηνύει ένα νέο album, το έκτο της καριέρας του.

Fedez - Problemi Con Tutti (Giuda)

Back To Top