skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Fémina – Plumas

Οι Fémina είναι και πάλι εδώ με το νέο τους τραγούδι, “Plumas”!

Τίτλος τραγουδιού: “Plumas”

Καλλιτέχνης: Fémina

Μουσική / Στίχοι: Clara Miglioli, Clara Trucco, Sofía Trucco

Εταιρεία: Fémina

Από το LP: digital single 

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 22 Μαρτίου 2019

Art-Cover:

Η πρώτη επαφή μαζί τους έγινε έπειτα από την συνεργασία τους με τον Iggy Pop για το τραγούδι ,. Το αργεντίνικο, γυναικείο trio, με όνομα Fémina, είναι και πάλι κοντά μας και μας παρουσιάζει το νέο του υλικό. Ο λόγος γίνεται για το τραγούδι “Plumas”, μία εύρυθμη, indie-folk δημιουργία, σε μουσική και στίχους των μελών του συγκροτήματος.

Όπως δήλωσαν τα ίδια τα μέλη, το “Plumas” αποτελεί το τελευταίο single από τα τρία συνολικά που ήρθαν στο προσκήνιο πριν από την κυκλοφορία του “PERLAS & CONCHAS”, για το οποίο ακόμη δεν υπάρχουν ιδιαίτερες πληροφορίες.

Οι Fémina, που αποτελούνται από τις Sofia “Toti” Trucco (φωνητικά, κιθάρα, ronroco), Clara “Wewi” Trucco (φωνητικά, κρουστά) και Clara Miglioli (φωνητικά, κιθάρα) είναι ιδιαίτερα γνωστές για τις σουρεαλιστικές τους εικόνες. Οι πολυσυζητημένες φωτογραφίες με τα όστρακα που καλύπτουν τα γεννητικά τους όργανα έχουν ταυτιστεί με το μουσικό αυτό trio. Το γυναικείο group έχει καταφέρει να ξεχωρίσει για τον συνδυασμό πολλών μουσικών στοιχείων μεταξύ τους, όπως τα rap και funk στοιχεία, με latin επιρροές, όπως cumbia, candombe, rumba και bolero.

Έχοντας γυρίσει μεγάλο μέρος της λατινικής -κι όχι μόνο- Αμερικής, οι Fémina είναι εδώ για να πειραματιστούν με τη μουσική τους!

Fémina - Plumas

Back To Top