skip to Main Content

Νέο Τραγούδι & Music Video | FINNEAS – Can’t Wait To Be Dead

Ο FINNEAS κυκλοφορεί το νέο του single “Can’t Wait To Be Dead”!

Τίτλος τραγουδιού: “Can’t Wait To Be Dead”

Καλλιτέχνης: FINNEAS

Μουσική/Στίχοι: FINNEAS

Σκηνοθεσία: Clark Jackson

Εταιρεία: OYOY

Από το LP: digital single

Ημ/νία κυκλοφορίας LP: 21 Οκτωβρίου 2020

Art-Cover:

Ο Finneas εξετάζει τη σχέση του με το διαδικτυακό στο νέο του single “Can’t Wait to Be Dead”. Σε αυτό, ο καλλιτέχνης εκφράζει την απογοήτευσή του για την πολιτική αναταραχή και τον ρατσισμό στις ΗΠΑ, μια χώρα που φαίνεται να διαιρείται όλο και περισσότερο στα κοινωνικά μέσα. Το τραγούδι συνοδεύεται από το επίσημο music video του που σκηνοθέτησε ο Clark Jackson a.k.a. Constellation Jones.

«Είμαι χαρούμενος που αυτό το τραγούδι έχει νόημα για όποιον το ακούει, αλλά, για μένα, είναι ένα τραγούδι για τη σχέση μου με το Διαδίκτυο», δήλωσε ο Finneas. «Ειδικά σε ένα χρόνο εκλογών. Ειδικά κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Μερικές φορές, το Διαδίκτυο με κάνει να γελάω, μερικές φορές με κάνει να κλαίω, μερικές φορές μου δίνει ελπίδα. Αλλά μερικές φορές, με κάνει να θέλω να πεθάνω”.

Το “Can’t Wait to Be Dead” ακολουθεί το προηγούμενο single του Finneas, “What They’ll Say About Us”, που γράφτηκε για την υποστήριξη των πρόσφατων διαδηλώσεων του Black Lives Matter. Ερμήνευσε το τραγούδι ζωντανά στο Save Our Stages Fest, αφιερώνοντας το στην οικογένεια του ηθοποιού Nick Cordero, ο οποίος πέθανε από επιπλοκές από τον Covid-19. Ο Finneas συνεργάστηκε επίσης με την Demi Lovato για την πολιτική μπαλάντα «Commander in Chief», που έγραψε μαζί με τη Julia Michaels, τον Justin Tranter και τον Eren Cannata. Κυκλοφόρησε το “Blood Harmony EP” τον Οκτώβριο του 2019, ακολουθούμενο από μια deluxe έκδοση τον Αύγουστο του 2020.

FINNEAS - Can't Wait To Be Dead

Back To Top