skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | FINNEAS – Where The Poison Is

Ο Finneas παρουσιάζει το ολοκαίνουργιο single του με τίτλο “Where The Poison Is”!

Τίτλος τραγουδιού“Where The Poison Is

Καλλιτέχνης: FINNEAS

Μουσική/Στίχοι: Finneas O’Connell

Εταιρεία: OYOY/AWAL Recordings

Από το LP: digital single

Ημ/νία κυκλοφορίας LP: 7 Νοεμβρίου 2020

Art-Cover:

Καθώς πολλοί μουσικοί γιορτάζουν τη νίκη του Joe Biden και της Kamala Harris στις τελευταίες ιστορικές εκλογές των Η.Π.Α., ο FINNEAS το προχωρά ένα βήμα παραπέρα και κυκλοφορεί ένα επίκαιρο νέο single με τίτλο “Where the Poison Is”.

To upbeat τραγούδι αναφέρεται στην πανδημία του κορονοϊού την ανταπόκριση του προέδρου Trump σε αυτή, πριν εξαπολύσει άπλετο χλευασμό και τσαντίλα στο ρεφρέν του τραγουδιού. «Πήγαινέ με στο σημείο όπου είναι το δηλητήριο / Για να δώσεις ένα πρόσωπο σε αυτό που είναι δηλητηριώδες / Για να του δώσω μια μικρή γεύση από το φάρμακό του / Υπάρχει ένα φίδι που πιστεύει ότι είναι ο Πρόεδρος», τραγουδά.

Αυτό είναι το τρίτο single που κυκλοφορεί ο διάσημος τραγουδιστής και τραγουδοποιός φέτος, μετά το “Can’t Wait to Be Dead” και το “What They They Say About Us” – δύο τραγούδια που είναι επίσης αντιδραστικά απέναντι στα δεινά που έφερε παγκοσμίως το 2020. Βοήθησε επίσης την αδελφή του, Billie Eilish να γράψει το «No Time to Die», το οποίο χρησιμεύει ως το μουσικό θέμα της επερχόμενης ταινίας του James Bond, “Spectre”.

FINNEAS - Where The Poison Is

Back To Top