skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | First Aid Kit – Postcard

Οι First Aid Kit, ανακοίνωσαν την κυκλοφορία καινούριου album και μοιράστηκαν το μελαγχολικό single, “Postcard”.

Τίτλος τραγουδιού: “Postcard”

Καλλιτέχνης: First Aid Kit

Μουσική / Στίχοι: N/A

Από το album: “Ruins”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 19 Ιανουαρίου 2018

Art-Cover:

Το Σουηδικό folk ντουέτο, First Aid Kit, των αδερφών Klara και Johanna Söderberg, ανακοίνωσε την κυκλοφορία καινούριου album, η οποία έρχεται λίγο μετά την κυκλοφορία του τραγουδιού, “It’s A Shame”, του περασμένου μήνα. Ονομάζεται “Ruins” και πρόκειται για το τέταρτο album του ντουέτου, follow-up του “Stay Gold” του 2014.

Περιλαμβάνει μια tracklist 10 τραγουδιών και η κυκλοφορία του έχει προγραμματιστεί για τις 19 Ιανουαρίου από την Columbia Records. Η ηχογράφηση του “Ruins” έγινε στα Flora Studios, στο Πόρτλαντ της Αμερικής, σε παραγωγή του Tucker Martine (My Morning Jacket), ενώ περιλαμβάνει συμμετοχές από τους Peter Buck των REM, Wilco’s, Glenn Kotche και Midlake’s McKenzie Smith.

Την ανακοίνωση του επερχόμενου “Ruins” συνόδεψε η κυκλοφορία ενός ακόμη καινούριου και κάπως μελαγχολικού τραγουδιού, με τον τίτλο “Postcard”. «Το “Postcard έχει τον πιο παραδοσιακό ήχο που έχουμε γράψει ποτέ σε τραγούδι και θέλαμε η παραγωγή να το αντικατοπτρίζει αυτό» δήλωσε σχετικά η Klara. Πρόκειται για ένα ζεστό, country-folk τραγούδι αποχαιρετισμού μιας σχέση που έχει τελειώσει, το οποίο στην πραγματικότητα γράφτηκε στον απόηχο του χωρισμού της Klara από τον πρώην αρραβωνιαστικό της: “Send me a postcard/ When you get to where you’re going/ Send me a line/ To everything you’ve left behind”.

Το “Ruins” κυκλοφόρησε με την συνοδεία ενός επίσημου, lyric video, στο οποίο βλέπουμε τους στίχους του τραγουδιού να ξεδιπλώνονται πάνω σε μια καρτ ποστάλ.

First Aid Kit - Postcard

Back To Top