skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | First Aid Kit – Ruins

Μία country δημιουργία ήρθε από τις First Aid Kit, με τίτλο “Ruins”!

Τίτλος τραγουδιού“Ruins”

Καλλιτέχνης: First Aid Kit

Μουσική / Στίχοι: N/A

Από το album: “Ruins”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 19 Ιανουαρίου 2018

Art-Cover:

Οι First Aid Kit βαδίζουν σε ασφαλή μονοπάτια και μέσα από τον ολοκαίνουριο δίσκο τους, που αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στις επόμενες ημέρες, μας συστήνουν ακόμα μία δημιουργία τους. Το ομότιτλο με τον δίσκο τραγούδι, “Ruins”, κυκλοφόρησε στις 12 Ιανουαρίου και η μελωδία του δεν παρεκκλίνει από το γνώριμου μουσικό ύφος των αδερφών Johanna και Klara Söderberg.

Το “Ruins” ήρθε ως συνέχεια του “Fireworks” που κυκλοφόρησε το indie – folk δίδυμο πριν λίγο καιρό, αλλά και το “It’s A Shame” που αναφέρεται ως προπομπός του επερχόμενου δίσκου τους. Αναφορικά με το album, αυτό επρόκειτο να κυκλοφορήσει στις 19 Ιανουαρίου του 2018. Έχοντας συμπεριλάβει όλες τις ηχητικές διακυμάνσεις στα μέχρι τώρα δημιουργήματά τους, οι First Aid Kit φαίνεται πως επανήρθαν δυναμικά στο προσκήνιο, έπειτα από την αποχή τεσσάρων χρόνων από τη μουσική βιομηχανία.

Ο δίσκος “Ruins” έρχεται ως follow-up του “Stay Cold” album τους, που κυκλοφόρησαν το 2014 και που στη Σουηδία αναδείχθηκε ‘πλατινένιος’. Στο ενδιάμεσο, οι First Aid Kit μας σύστησαν και το EP τους, “America”, το οποίο κυκλοφόρησε επίσης μέσω της Columbia Records. Ονειρικές κι ελπιδοφόρες δημιουργίες έρχονται μονίμως από ένα συγκρότημα, που παρά την υπερπληθώρα καλλιτεχνών, δεν το βάζει κάτω και συνεχίζει να προωθεί τη δική του δουλειά.

First Aid Kit – Ruins

Back To Top