skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Fitz and the Tantrums – Moneymaker

Οι Fitz and the Tantrums ανακοινώνουν το νέο τους album “Let Yourself Free” και κυκλοφορούν το νέο τους single “Moneymaker”

Τίτλος τραγουδιού“Moneymaker”

Καλλιτέχνης: Fitz and the Tantrums

Μουσική / Στίχοι: James King, Jeremy Ruzumna, Joe Kirklaind, John Wicks, Joseph Karnes, Michael Fitzpatrick, Noelle Scaggs, Ryan Daly, Sam DeRosa

Εταιρεία: Elektra Records

Από το LP: “Let Yourself Free”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 27 Σεπτεμβρίου 2022

Art-Cover:

Οι ξεχωριστοί Fitz and The Tantrums ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του νέου τους album “Let Yourself Free” και μαζί με την ανακοίνωσή του αποκάλυψαν το τελευταίο τους single “Moneymaker” αλλά και τις πρώτες ημερομηνίες μιας νέας περιοδείας για το 2023.

Το συγκρότημα είχε προηγουμένως παρουσιάσει μια προεπισκόπηση του νέου του album, που θα κυκλοφορήσει στις 11 Νοεμβρίου, τον Ιούνιο με το καλοκαιρινό του single “Sway”. Για το “Let Yourself Free”, το πρώτο album των Fitz and the Tantrums μετά το “All the Feels” του 2019, άντλησε έμπνευση από το ντεμπούτο LP τους “Pickin’ Up the Pieces”, του 2010.

«Είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι που ο κόσμος θα ακούσει το πέμπτο studio album μας!», o frontman Michael “Fitz” Fitzpatrick είπε σε μια δήλωση. “Για αυτόν τον δίσκο θέλαμε πραγματικά να αντλήσουμε από τις πρώτες μας επιρροές και να ολοκληρώσουμε τον κύκλο αυτής της μπάντας. Κομμάτια όπως το ‘Silver Platter’ και το ‘Steppin’ On Me’ είναι πραγματικά ένα νεύμα στο πρώτο μας album ‘Pickin’ up the Pieces’, ενώ κομμάτια όπως το ‘Moneymaker’ ασκούν αυτή την επιρροή και την εκτοξεύουν στο μέλλον!”.

(Επιπλέον, ο τίτλος του “Moneymaker” αναφέρεται στο πρώτο single του συγκροτήματος, “MoneyGrabber”).

Fitz and the Tantrums - Moneymaker

Back To Top