skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Florence + the Machine – Jenny of Oldstones (from “Game Of Thrones” O.S.T.)

Οι Florence + The Machine κυκλοφορούν το «Jenny of Oldstones» που ακούστηκε στο δεύτερο επεισόδιο της όγδοης σεζόν του «Game of Thrones»!

Τίτλος τραγουδιού: “Jenny of Oldstones

Καλλιτέχνης: Florence + the Machine 

Μουσική / Στίχοι: Ramin Djawadi, George R. R. Martin, David Benioff, Dan Weiss

Εταιρεία: Universal Music

Από το O.S.T.: “Game of Thrones”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 22 Απριλίου 2019

Art-Cover:

To “Jenny of Oldstones” είναι ένα νέο τραγούδι που κυκλοφόρησαν οι Florence + The Machine, στις 21 Απριλίου. Το τραγούδι ηχογραφήθηκε για το δεύτερο επεισόδιο της όγδοης σεζόν του “Game of Thrones” και αναφέρεται στον ομώνυμο φανταστικό χαρακτήρα, που δημιουργήθηκε από τον George R.R. Martin από τη σειρά βιβλίων του “A song of Ice and Fire”. Η τραγουδίστρια Florence Welch είχε δηλώσει στο παρελθόν πως είναι μεγάλη fan της σειράς και κάπως έτσι της έγινε η τιμή να ερμηνεύσει αυτό το τραγούδι, καθώς είναι και η τελευταία τραγουδίστρια/συγκρότημα που θα ακουστεί να ερμηνεύει κάποιο τραγούδι στα επεισόδια της.

Η μουσική του τραγουδιού γράφτηκε κυρίως από τον Ramin Djawadi, ενώ οι στίχοι βασίστηκαν σε μια γραμμή από τα προαναφερθέντα βιβλία και ολοκληρώθηκαν από τους DB Weiss και Dan Benioff, τους showrunners πίσω από το “Game of Thrones”. Οι ίδιοι δήλωσαν για τη συνεργασία αυτή: «Είμαστε μεγάλοι fans της μουσικής της Florence και το trailer της δεύτερης σεζόν με το τραγούδι της “Seven Devils” ήταν σίγουρα ένα από τα πιο δυνατά που έχουμε φτιάξει ποτέ. Οπότε το να έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε την απόκοσμη φωνή της στη σειρά μας ήταν πάντα στο μυαλό μας. Είμαστε ακόμα ευχάριστα σοκαρισμένοι που συμφώνησε να τραγουδήσει το “Jenny of Oldstones” και είμαστε πολύ χαρούμενοι με το αποτέλεσμα».

«Η κέλτικη μουσική ήταν πάντα στο αίμα μας, γι’αυτό ένιωσα ότι έπρεπε να κάνω κάτι με αυτό», δήλωσε με τη σειρά της η Welch. «Η μαγεία και τα τελετουργικά στο “Game of Thrones”, για να μη μιλήσω για τα κουστούμια, μου ασκούσαν πάντα έντονη επιρροή».

Florence + the Machine - Jenny of Oldstones (from “Game Of Thrones” O.S.T.)

Back To Top