skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Florence + The Machine – Light of Love

Οι Florence + The Machine κυκλοφορούν το τραγούδι τους “Light of Love” για καλό σκοπό!

Τίτλος τραγουδιού: “Light of Love”

Καλλιτέχνης: Florence + The Machine

Μουσική/Στίχοι: Doveman, Florence Welch, Andrew Wyatt, Emile Haynie

Εταιρεία: Universal/Virgin EMI

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 16 Απριλίου 2020

Art-Cover:

Πρόκειται για ένα τραγούδι που ηχογραφήθηκε για τον 4ο δίσκο των Florence + The Machine με τίτλο «High As Hope». Οι στίχοι αυτού του τραγουδιού πρωτοεμφανίστηκαν στο “Don’t Go Blindly Into The Dark” του Vincent Haycock, ένα βιβλίο της
Florence Welch και του Vincent Haycock, η συγγραφή του οποίου διήρκεσε 8 χρόνια. Στις 6 Απριλίου 2020, οι Florence + the Machine ανακοίνωσαν την επίσημη κυκλοφορία του τραγουδιού, με σκοπό την συγκέντρωση εσόδων για να ενισχύσουν τις μονάδες εντατικής θεραπείας παγκοσμίως για τη θεραπεία της πανδημίας κοροναϊού.

Τους στίχους και τη μουσική του συναισθηματικού αυτού τραγουδιού υπογράφουν οι Doveman, Florence Welch, Andrew Wyatt και Emile Haynie.

Το τραγούδι ακολουθεί τις κυκλοφορίες του ανεξάρτητου single του συγκροτήματος, “Moderation” και του “Jenny of Oldstones” που συμπεριλαμβανόταν στο soundtrack της όγδοης σεζόν της δημοφιλούς σειράς “Game of Thrones”. Το “High as Hope” είναι η πιο πρόσφατη ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά του συγκροτήματος, η οποία κυκλοφόρησε το 2018, η οποία συνοδεύτηκε και από μια περιοδεία που έφερε τους Florence + The Machine και στη χώρα μας για τρεις αλησμόνητε συναυλίες!

Florence + The Machine - Light of Love

Back To Top