skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Florida Georgia Line – Life Rolls On

Οι Florida Georgia Line παρουσιάζουν το τραγούδι “Life Rolls On”!

Τίτλος τραγουδιού: “Life Rolls On”

Καλλιτέχνης: Florida Georgia Line

Μουσική/Στίχοι: Emily Weisband, Alysa Vanderheym, Ben Burgess

Εταιρεία: BMLG Records

Από το LP: “Life Rolls On”

Ημ/νία κυκλοφορίας LP: 12 Φεβρουαρίου 2021

Art-Cover:

Έχοντας μπει στην τελική ευθεία για την κυκλοφορία του νέου τους και πέμπτου κατά σειρά studio album, το country pop/rock συγκρότημα, Florida Georgia Line, επέστρεψε παρουσιάζοντάς μας ακόμη ένα single του.

Ο λόγος γίνεται για το “Life Rolls On”, μία ρυθμική country-pop δημιουργία, στη μουσική και τους στίχους της οποίας συναντάμε τους Emily Weisband, Alysa Vanderheym και Ben Burgess. Το εν λόγω single κυκλοφόρησε ως το follow-up του “New Truck”, ενώ βρίσκεται στην 16η θέση της tracklist του δίσκου. Το ομότιτλο με το single album, “Life Rolls On”, πρόκειται να κάνει επίσημη πρεμιέρα στις 12 Φεβρουαρίου, ωστόσο ήδη το κοινό των Florida Georgia Line έχει φέρει στο φως της δημοσιότητας αρκετά από τα τραγούδια του, κάποια από τα οποία ακούστηκαν μέσω του E.P. “6 Pack”.

Αξίζει, επίσης, να σημειώσουμε πως τα μέλη του duo έχουν κι άλλα σχέδια για το 2021. Λίγο πριν την κυκλοφορία του single, οι Hubbard και Kelley ανακοίνωσαν πως πέρα από την κοινή τους πορεία θα ακολουθήσουν παράλληλα και ξεχωριστούς δρόμους, ως solo καλλιτέχνες. Σύντομα, μάλιστα, ο Hubbard πρόκειται να παρουσιάσει τη συνεργασία του με τον Tim McGraw.

Florida Georgia Line - Life Rolls On

Back To Top