skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Flynn – Selling Me Love

Γνωρίστε τον Flynn μέσα από το νέο του single “Selling Me Love”!

Τίτλος τραγουδιού“Selling Me Love”

Καλλιτέχνης: Flynn

Μουσική / Στίχοι: Darren Flynn, Will Simms, Hannah Wilson

Εταιρεία: Panik Records/Sony Music

Από το E.P.: “One Of Us

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 5 Νοεμβρίου 2020

Art-Cover:

Ο Ιρλανδός alternative-pop καλλιτέχνης Flynn είχε μεγάλη ανυπομονησία για να ακούσουν οι fans του, το πρώτο του EP, το οποίο βγήκε στα τέλη Οκτωβρίου. Το “One of Us” περιλαμβάνει πέντε τραγούδια και τα δύο από αυτά ήταν διαθέσιμα στις πλατφόρμες πριν την κυκλοφορία του EP και έχουν συγκεντρώσει εκατομμύρια streams.

Το ομότιτλο track το οποίο είναι σε παραγωγή του Toby Scott και ήταν και το πρώτο επίσημο single του. Ακολούθησε το single “Β-Side”, ενώ τώρα η συνέχεια γράφεται με το “Selling Me Love”, που παρουσιάζεται μέσα από ένα συνοδευτικό lyric-video που δημιούργησε η Mariya Yaroshevskaya. Τους στίχους και τη μουσική υπογράφει ο ίδιος ο τραγουδιστής σε συνεργασία με τους Will Simms και Hannah Wilson.

“Έγραψα το ‘Selling Me Love’ για τη σύγχυση που περιβάλλει τις σχέσεις μερικές φορές και για το όταν δεν ξέρεις πού βρίσκεσαι σε σχέση με κάποιον. Νομίζω ότι είναι κάτι στο οποίο μπορούμε όλοι να συσχετιστούμε, οπότε ελπίζω να αντηχεί σε εσάς με κάποιο τρόπο”, γράφει ο Flynn σε συνοδευτικό του μήνυμα για το τραγούδι.

Ο Flynn έχει στο ενεργητικό του ήδη δύο συνεργασίες με τον Lost Frequencies.

Flynn - Selling Me Love

Back To Top