skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | FOALS – 2AM

Οι Foals ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του νέου τους δίσκου και παρουσιάζουν το single “2AM”!

Τίτλος τραγουδιού: “2AM”

Καλλιτέχνης: FOALS

Μουσική/Στίχοι: Jimmy Smith, Jack Bevan, Yannis Philippakis

Εταιρεία: Warner Music

Από το LP: “Life Is Yours”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 10 Φεβρουαρίου 2021

Art-Cover:

Οι Βρετανοί ασπαστές της indie rock μουσικής σκηνής, οι Foals είναι ξανά κοντά μας με μία μεγάλη ανακοίνωση. Αυτή αφορά στην κυκλοφορία του νέου κι έβδομου κατά σειρά studio album τους, με τίτλο “Life Is Yours”. Ο δίσκος πρόκειται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2022 αποτελώντας το follow-up του “Everything Not Saved Will Been Lost – Part 2” του Οκτωβρίου 2019.

Οι Foals φαίνεται πως όχι μόνο βρήκαν τον χρόνο να δημιουργήσουν νέα κομμάτια, αλλά κατάφεραν να εξελίξουν εξαιρετικά τον ήχο τους. Διατηρώντας τις indie rock αναφορές στις οποίες μας έχουν συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια πρόσθεσαν επίσης μελωδικά synths δημιουργώντας ενδιαφέρουσα κι άκρως εκσυγχρονισμένα τραγούδια.

Η πρώτη γεύση ήρθε μέσα από το lead single του δίσκου “Wake Me Up”, που εάν δεν το έχεις ήδη ακούσει, κάνε μία δοκιμή τώρα! Στη συνέχεια, ο Yannis Philippakis κι η μουσική του παρέα κυκλοφόρησαν το up-tempo “2AM”. Σίγουρα ακούγοντάς το θα ενθουσιαστείς, μιας και τα μέλη του συγκροτήματος έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό γράφοντας τη μουσική και τους στίχους του. Εάν μάλιστα εντοπίσεις κάποια ρετρό στοιχεία θα καταλάβεις πως οι Foals δεν ξεπέταξαν το τραγούδι, αλλά θέλησαν να δημιουργήσουν κάτι άρτιο κι ιδιαίτερο.

FOALS - 2AM

Back To Top