skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Foo Fighters – Making A Fire

Απολαύστε το ολοκαίνουριο single των Foo Fighters, “Making A Fire”!

Τίτλος τραγουδιού: “Making A Fire”

Καλλιτέχνης: Foo Fighters

Μουσική/Στίχοι: Foo Fighters

Εταιρεία: Roswell Records, RCA Records

Από το LP: “Medicine At Midnight”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 4 Φεβρουαρίου 2021

Art-Cover:

Συνεχίζοντας την προώθηση της επερχόμενης, δισκογραφικής τους δουλειάς, οι θρύλοι της ροκ μουσικής σκηνής, Foo Fighters, είναι ξανά κοντά μας με νέο τραγούδι. Ο λόγος γίνεται για το “Making A Fire”, μία άκρως δυναμική κι εμβληματική δημιουργία, η οποία έρχεται μόλις μια μέρα πριν από την επίσημη κυκλοφορία του ολοκαίνουριου studio album του συγκροτήματος, που θα αποτελείται συνολικά από εννιά νέα τραγούδια.

Το “Making A Fire” αποτελεί το τέταρτο τραγούδι από τον επερχόμενο δίσκο των Foo Fighters, με τίτλο “Medicine at Midnight”. Από το δέκατο αυτό studio album του συγκροτήματος έχουμε ήδη απολαύσει τα “Shame Shame”, “Waiting On A War” και “No Son of Mine”, με το κοινό να έχει αφήσει τις καλύτερες κριτικές. Ως επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του δίσκου έχει οριστεί η 5η Φεβρουαρίου, ενώ για τους πιστούς fans ο δίσκος είναι ήδη διαθέσιμος για προπαραγγελία μέσω των ψηφιακών πλατφορμών.

Το album είχε προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει αρχικά μέσα στο 2020 αλλά η ημερομηνία κυκλοφορίας του πήρε παράταση για τις 5 Φεβρουαρίου 2021 εξαιτίας της πανδημίας.

Foo Fighters - Making A Fire

Back To Top