skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Foo Fighters – Show Me How

Οι Foo Fighters κυκλοφόρησαν το τρίτο single, “Show Me How”, από το επερχόμενο studio album τους!

Τίτλος τραγουδιού“Show Me How”

Καλλιτέχνης: Foo Fighters

Μουσική / Στίχοι: Foo Fighters

Εταιρεία: RCA Records

Από το LP: “But Here We Are”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 25 Μαΐου 2023

Art-Cover:

Οι Foo Fighters μοιράστηκαν το “Show Me How” από το νέο τους studio album, “But Here We Are”. Το single, το οποίο ενσωματώνει στοιχεία dream-pop και shoegaze, περιλαμβάνει επιπλέον φωνητικά από την κόρη του Dave Grohl, Violet.

Αλλά το “Here We Are” είναι το πρώτο album των Foo Fighters μετά τον θάνατο του Taylor Hawkins πέρυσι. Την Κυριακή, οι Foo Fighters έκαναν streaming μια πρόβα περιοδείας στην οποία αποκάλυψαν τον νέο drummer Josh Freese, τον διάδοχο του Hawkins.

Οι Greg Kurstin και Foo Fighters είναι οι παραγωγοί του νέου album. Το συγκρότημα άρχισε να περιοδεύει και να συνεχίζει τις εμφανίσεις του σε φεστιβάλ αυτόν τον Μάιο, μετά την επιστροφή του στη σκηνή για δύο αφιερωματικές παραστάσεις όλων των αστέρων του Hawkins στα τέλη του 2022. Το τελευταίο album των Foo Fighters ήταν το “Medicine at Midnight” του 2021 και βάσει των πωλήσεων και των streams του αναδείχθηκε “χρυσό”.

Το συγκρότημα δεν έχει ακόμη ανακοινώσει ημερομηνίες στο Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά τα teasers στον ιστότοπό τους δείχνουν πως νεότερα “θα ανακοινωθούν σύντομα”.

Foo Fighters - Show Me How

Back To Top