skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Frank Ocean – Provider

Ένα soul με στοιχεία R&B τραγούδι ήρθε από τον Frank Ocean

Τίτλος τραγουδιού“Provider”

Καλλιτέχνης: Frank Ocean

Μουσική / Στίχοι: Frank Ocean

Από το album: Digital Single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 27 Αυγούστου 2017

Art-Cover:

Ο 29χρονος πλέον Frank Ocean, γεννημένος στο Long Beach της Καλιφόρνια έχει αφήσει το στίγμα του στην βιομηχανία της μουσικής, έχοντας στο ενεργητικό του δύο studio albums και δώδεκα συνολικά singles. Το 2016, ο Ocean κυκλοφόρησε το δεύτερο κατά σειρά album του, “Blonde”, μέσω της δισκογραφικής εταιρείας Boys Don’t Cry. Ο εν λόγω δίσκος αναδείχθηκε “χρυσός” σημειώνοντας περισσότερες από 10.000 πωλήσεις αντιτύπων στην Δανία και περισσότερες από 100.000 στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Ολοκληρώνοντας την προώθηση του album, ο r&b καλλιτέχνης έχει μπει αρκετές φορές στο studio και μας παρουσίασε τα ανεξάρτητα singles του Chanel“, “Biking” -σε συνεργασία με τον Jay Z και τον Tyler, The Creator-, καθώς και το πιο πρόσφατο “Lens”. Η σειρά ήρθε για ακόμα r&b τραγούδι, που ακούει στον τίτλο “Provider”.

Η πρεμιέρα του “Provider” έγινε στην εκπομπή του Frank Ocean “blonded radio”, στις 27 Αυγούστου 2017. Πρόκειται για ένα μελωδικό r&b τραγούδι, με εμφανείς μουσικές αναφορές από την soul μουσική σκηνή. Πέρα από την κυκλοφορία του τραγουδιού στις ψηφιακές πλατφόρμες, ο Ocean προώθησε μέσω του site του blonded.co το lyric video του, το οποίο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί επάξια ως video clip, καθώς η σκηνοθετική του επιμέλεια παραπέμπει εκεί. Μία κατασκευή κασετοφώνου είναι η αφορμή για να ηχήσει στα αυτιά το “Provider”.

Frank Ocean - Provider

Back To Top