skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Frank Turner – The Lioness

Ο Frank Turner διηγείται τις ιστορίες γυναικών που έχουν αποσιωπηθεί λόγω του φύλου τους, μέσα από τα τραγούδια στο νέο του album!

Τίτλος τραγουδιού“The Lioness”

Καλλιτέχνης: Frank Turner

Μουσική / Στίχοι: Frank Turner

Εταιρεία: Xtra Mile Recordings/Polydor Records

Από το LP: “No Man’s Land”

Ημ/νία κυκλοφορίας LP: 16 Αυγούστου 2019

Art-Cover:

O Frank Turner κυκλοφόρησε πρόσφατα το νέο του τραγούδι με τίτλο «The Lioness», που συμπεριλαμβάνεται στο όγδοο album του, «No Man’s Land». Το album κυκλοφόρησε στις 16 Αυγούστου μέσω της Xtra Mile Recordings/Polydor Records, και την παραγωγή του έχει κάνει η Catherine Marks. Ο Frank θα προωθήσει το νέο του υλικό μέσα από μια περιοδεία που θα ξεκινήσει από το Ηνωμένο Βασίλειο.

Το τραγούδι αναφέρεται στην ιστορία της Αιγύπτιας ηγέτιδας Huda Sha’arawi, μια από τις σημαντικότερους φεμινίστριες ηγέτιδες στον αραβικό κόσμο του 20ου αιώνα. H Huda Sha’arawi, έγινε γνωστή ως η πρώτη γυναίκα που εγκατέλειψε το πέπλο με το οποίο κάλυπτε το πρόσωπό της!

Το «No Man’s Land» είναι αφιερωμένο στις ιστορίες γυναικών των οποίων οι ζωές έχουν αποσιωπηθεί λόγω του φύλου τους. Από την ευρύτερη γεωγραφική και ιστορική γραμμή, περιλαμβάνει επίσης την ιστορία της βυζαντινής πριγκίπισσας Κασσιανής, τον Αιγύπτια ακτιβίστρια Huda Sha’arawi (The Lioness) και την Resusci Anne (Rescue Annie) μια πλασματική πνιγμένη παρθένα, της οποίας το πρόσωπο χρησιμοποιήθηκε για την κούκλα που χρησιμοποιείται στην ΚΑΡ.Π.Α. σε όλο τον κόσμο.

Frank Turner - The Lioness

Back To Top