skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | The Fratellis – I’ve Been Blind

Ακόμα ένα νέο τραγούδι τους προτείνουν στο κοινό οι The Fratellis, με τίτλο “I’ve Been Blind”!

Τίτλος τραγουδιού“I’ve Been Blind”

Καλλιτέχνης: The Fratellis

Μουσική / Στίχοι: Jon Fratelli

Από το album: “In Your Own Sweet Time”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 9 Μαρτίου 2018

Art-Cover:

Ο Jon Fratelli και η παρέα του κυκλοφόρησαν το νέο τους τραγούδι, “I’ve Been Blind”. Το indie- rock συγκρότημα αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο πρώτο τέταρτο του 2018 και συγκεκριμένα στις 9 Μαρτίου τον πέμπτο κατά σειρά ολοκληρωμένο του δίσκο, “In Your Own Sweet Time” και για τον λόγο αυτό δουλεύει πυρετωδώς για ένα τέλειο αποτέλεσμα.

Έπειτα από την κυκλοφορία του lead single του album, “The Next Time We Wed”, οι The Fratellis σύστησαν στο κοινό το promotional single τους “Stand Up Tragedy”, το οποίο με τη σειρά του έδωσε τη σκυτάλη στο ολοκαίνουριο, “I’ve Been Blind”. Πρόκειται για ένα τραγούδι που την υπογραφή του στη μουσική και τους στίχους του βάζει ο Jon Fratelli, ενώ δεν παρεκκλίνει καθόλου από το γνώριμο, κωμικό θα λέγαμε, μουσικό ύφος του συγκροτήματος. Το μουσικό trio παραμένει δέσμιο των μελαγχολικών κι ελπιδοφόρων σκέψεών του που εκφράζονται μέσα από τους στίχους του, κάτι το οποίο έρχεται σε αντίθεση με την σχεδόν πάντοτε εύρυθμη μουσική τους.

Με την προπαραγγελία του δίσκου μέσω των ψηφιακών πλατφορμών θα έχεις την δυνατότητα να κάνεις απευθείας δικό σου το “I’ve Been Blind”, μέχρι φυσικά την κυκλοφορία του δίσκου στην αναλογική του μορφή. Αξίζει να αναφέρουμε πως το album “In Your Own Sweet Time” ήρθε ως follow-up του “Eyes Wide, Tongue Tied”, που κυκλοφόρησε το συγκρότημα το 2015.

The Fratellis - I've Been Blind

Back To Top