skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Gabrielle Aplin – Skylight

Η Gabrielle Aplin στο νέο της single, “Skylight”!

Τίτλος τραγουδιού: “Skylight”

Καλλιτέχνης: Gabrielle Aplin

Μουσική/Στίχοι: Anna Straker, Gabrielle Aplin, Josie Man, Liz Horsman

Εταιρεία: Never Fade Records

Από το LP: Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 24 Δεκεμβρίου 2021

Art-Cover:

“Ξεκίνησα αυτή τη χρονιά κυκλοφορώντας ένα τραγούδι κι έτσι ήθελα να την τελειώσω με ένα ακόμη επίσης. Σχετίζεται με το να βρίσκεις τη γαλήνη στην στασιμότητα.”

Με αυτά τα λόγια, η Βρετανή τραγουδίστρια και τραγουδοποιός, Gabrielle Aplin, παρουσίασε το ολοκαίνουριο single της, με τίτλο “Skylight”. Το τραγούδι αποτελεί μία indie folk δημιουργία, όπου οι soul αναφορές καταφέρνουν να δημιουργήσουν μία άκρως γαλήνια και συνάμα ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα. Τη μουσική και τους στίχους του υπογράφουν οι Anna Straker, Gabrielle Aplin, Josie Man και Liz Horsman.

Το “Skylight” αποτελεί το follow-up του “Just Like Christmas”, αλλά και μερικών ακόμη singles που έλαβαν θερμή αποδοχή από το κοινό. Τον Ιανουάριο του 2020 η 29χρονη τραγουδίστρια κυκλοφόρησε το τρίτο κατά σειρά studio album της, με τίτλο “Dear Happy”, έπειτα από μία δισκογραφική αποχή πέντε ετών, η οποία επήλθε της ρήξης της με τη δισκογραφική εταιρείας Parlophone Records.

Το album κατάφερε να φτάσει ως τη θέση Νο.15 των album charts της Σκωτίας, αλλά και στη θέση Νο.25 των βρετανικών charts.

Gabrielle Aplin - Skylight

Back To Top