skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | George Gaudy – Down Down Below

Ο George Gaudy κυκλοφόρησε το νέο του single, “Down Down Below”, με την Idra Kayne στα φωνητικά!

Τίτλος τραγουδιού: “Down Down Below

Καλλιτέχνης: George Gaudy

Μουσική / Στίχοι: George Gaudy

Εταιρεία: Minos – EMI

Από το LP: Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 8 Δεκεμβρίου 2022

Art-Cover:

Με ένα νέο single αποχαιρετά το 2022 o George Gaudy με τίτλο “Down Down Below”. Τα δυναμικά, κιθαριστικά riffs μάς εισάγουν στον δικό του μουσικό κόσμο δημιουργώντας μία άκρως ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα, που ολοκληρώνεται με τη βαθιά φωνή του. Εάν απορείς για το ποια είναι η γυναικεία παρουσία στα φωνητικά, η Idra Kayne με τη χαρακτηριστική χροιά της είναι αυτή που σου απαντά το ερώτημα. Οι φωνές των δύο καλλιτεχνών ταίριαξαν απόλυτα κι εμείς πλέον έχουμε στην playlist μας ένα τραγούδι που άνετα μπορούμε να το βάζουμε στο repeat.

Τη μουσική και τους στίχους του τραγουδιού υπογράφει ο ίδιος ο Gaudy, επιβεβαιώνοντάς μας και το ταλέντο του στη δημιουργία. Το “Down Down Below” κυκλοφόρησε στις 8 Δεκεμβρίου μέσω της Minos – EMI κι είναι διαθέσιμο μέσω όλων των ψηφιακών πλατφορμών για να το απολαύσεις.

Αξίζει να αναφέρουμε πως στις 5 Ιανουαρίου ο καλλιτέχνης θα βρεθεί στο ΙΛΙΟΝ Plus με σκοπό την παρουσίαση του LP “Little Pieces” που κυκλοφόρησε και σε μορφή βινυλίου, σαφώς του ολοκαίνουριου “Down Down Below”, αλλά και του single του “Ι Lost My Soul” το οποίο ακούγεται μέσα από το soundtrack της σειράς “Έτερος Εγώ – Κάθαρσις”.

George Gaudy - Down Down Below

Back To Top