skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | George Perris – Disobey

Ο Γιώργος Περρής επιστρέφει με το νέο του, αγγλόφωνο single “Disobey”!

Τίτλος τραγουδιού“Disobey

Καλλιτέχνης: George Perris

Μουσική/Στίχοι: Moh Denebi, Mark Caplice, George Perris

Εταιρεία: Destin Productions Ltd

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 14 Μαΐου 2021

Art-Cover:

O Γιώργος Περρής, επιστρέφει με ένα νέο τραγούδι ερμηνευμένο στα αγγλικά! Πρόκειται για το αισόδοξο “Disobey” το οποίο ο ίδιος ο καλλιτέχνης είχε παρουσιάσει τον τελευταίο καιρό μέσα από διάφορα teasers στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσής του, χαρίζοντάς μας πολύχρωμες εικόνες και ήχους, με θέμα την ψυχική ενθάρρυνση σε μια αρκετά δύσκολη εποχή.

Σε ένα από αυτά τα teasers ο Περρής εξηγεί: “Μερικές φορές ένας τύπος θέλει απλά να διασκεδάσει..! Για όσους αγωνίστηκαν, που έχουν υποστεί bullying, κακοποιήθηκαν ή δεν πιστεύουν στον εαυτό σας για κάθε είδους λόγους… αυτό είναι για εσάς!
Γράφτηκε με τους φίλους μου Moh Denebi και Mark Caplice και ηχογραφήθηκε στη Σουηδία, το ′′′′ είναι τώρα δικό σου.”
.

Μετά από το επιτυχημένο, ελληνόφωνο album του “Σταθερά Στα Όνειρα” που δημιουργήθηκε από τη σύμπραξή του με την Ευανθία Ρεμπούτσικα, την Λίνα Νικολακοπούλου και του Άρη Δαβαράκη και κυκλοφόρησε πριν από περίπου ένα χρόνο, ο Γιώργος Περρής επιστρέφει στην αγλλόφωνη δισκογραφία του μετά από δύο χρόνια με το “Disobey”. H τελευταία του αγγλόφωνη δισκογραφική δουλειά κυκλοφόρησε το 2019 με τίτλο “Who I’m Meant To Be”.

George Perris - Disobey

Back To Top