skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Gjon’s Tears – Pure

Ο Gjon’s Tears παρουσιάζει το νέο του single με τίτλο “Pure”

Τίτλος τραγουδιού“Pure

Καλλιτέχνης: Gjon’s Tears

Μουσική / Στίχοι: Gjon Muharremaj, Nicolas Rebscher, Laurent Lamarcain

Εταιρεία: Jo & Co

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 28 Οκτωβρίου 2022

Art-Cover:

Ο Ελβετός τραγουδιστής και τραγουδοποιός, Gjon’s Tears, που μάγεψε το κοινό κατά την ερμηνεία του στον Μουσικό Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision το 2020 με το τραγούδι “Répondez-moi” κι ένα χρόνο αργότερα με το “Tout l’univers” με το οποίο έφερε την 3η θέση στη χώρα του, την Ελβετία, απασχολεί ξανά τα μουσικά δρώμενα με το ολοκαίνουριο, solo single του, “Pure”. Το τραγούδι αποτελεί μία εμβληματική δημιουργία, καταλυτικό ρόλο στην οποία παίζουν τα μοναδικά φωνητικά του Tears. Στη μουσική και τους στίχος του τραγουδιού συναντάμε τα ονόματα των Nicolas Rebscher και Laurent Lamarca καθώς και του ίδιου του ερμηνευτή (Gjon Muharremaj)

To “Pure” ακολουθεί την κυκλοφορία του single του “Silhouette, που κυκλοφόρησε στις αρχές του 2022 και ανάμεσα στα ονόματα των δημιουργών του συαντνάμε κι εκείνο του Duncan Laurence, του Ολλανδού νικητή της Eurovision 2019.

Ο Muharremaj γεννήθηκε στο Broc του Fribourg της Ελβετίας από Αλβανούς γονείς.. Απέκτησε το καλλιτεχνικό του όνομα αφού έκανε τον παππού του να δακρύσει όταν ερμήνευσε το “Can’t Help Falling in Love” του Elvis Presley. Το 2011, σε ηλικία 12 ετών, ο Muharremaj διαγωνίστηκε στην 1η σεζόν του talent show “Albanians Got Talent”, καταλαμβάνοντας την 3η θέση στον τελικό. Ένα χρόνο αργότερα, έφτασε στον

ημιτελικό του “Die grössten Schweizer Talente”, της ελβετικής έκδοσης του “Got Talent”. Το 2019, πέρασε από οντισιόν για την 8η  σεζόν του γαλλικού διαγωνισμού τραγουδιού “The Voice: la plus belle voix” και έφτασε στους ημιτελικούς με την ομάδα του Mika.

Διαβάστε Ξανά

Read Again

Gjon's Tears - Pure

Back To Top