skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Gloria Estefan – Inside Your Heart (from “Vivo” OST)

H Gloria Estefan συμμετέχει στη νέα ταινία κινουμένων σχεδίων του Netflix, “Vivo”, μέσα από το soundtrack του οποίου παρουσιάζει το “Inside Your Heart”

Τίτλος τραγουδιού: “Inside Your Heart”

Καλλιτέχνης: Gloria Estefan

Μουσική/Στίχοι: Lin-Manuel Miranda

Εταιρεία: Sony Music Entertainment

Από το OST: “Vivo”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 5 Αυγούστου 2021

Art-Cover:

Η νέα ταινία κινουμένων σχεδίων του Netflix με τίτλο “Vivo” είναι ήδη διαθέσιμη στη δημοφιλή πλατφόρμα και κρύβει αρκετές εκπλήξεις για το κοινό της latin μουσικής. Αν σκεφτεί κανείς πως η ιστορία του ξεκινά από την Αβάνα της Κούβας και συνεχίζεται στο Miami τότε είναι εύκολο να αντιληφθείτε το είδος της μουσικής που εμπνεύστηκε ο βραβευμένος με Tony, Lin-Manuel Miranda για να δημιουργήσει το συνοδευτικό της soundtrack. Πόσο μάλλον όταν η ιστορία αναφέρεται σε ένα κρυμμένο γράμμα -που έχει τη μορφή τραγουδιού- ένα γράμμα που δεν παραδόθηκε ποτέ στην παραλήπτρια του.

Και ποια μπορεί να είναι η παραλήπτρια αυτού του γράμματος; Για την ταινία, η Marta Sandoval, ο φανταστικός χαρακτήρας μιας διάσημης τραγουδίστριας της latin, την οποία ενσαρκώνει με τη φωνή της η actual ντίβα του είδους, η Gloria Estefan.

To περιβόητο τραγούδι της ταινίας δεν είναι άλλο από την αισθαντική μπαλάντα “Inside Your Heart”, το οποίο είναι και εκείνο που αναπόφευκτα τραβάει και την προσοχή του κοινού. Το soundtrack αποτελείται από τραγούδια που έγραψε ο Miranda σε αρκετά από τα οποία συμμετέχει φωνητικά ο ίδιος μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του cast

όπως o Juan de Marcos των Buena Vista Social Club, η Missy Elliott και οι ηθοποιοί Zoe Saldana, Brian Tyree Henry, Michael Rooker, Nicole Byer, Ynairaly Simo κ.α. Το soundtrack συμπληρώνει με συνθέσεις του ο Alex Lacamoire που υπογράφει το original score.

Gloria Estefan - Inside Your Heart (from "Vivo" OST)

Back To Top