skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Goldfrapp – Moon In Your Mouth

Τρία singles σε ένα μήνα;

Τίτλος τραγουδιού“Moon In Your Mouth”

Καλλιτέχνης: Goldfrapp

Μουσική / Στίχοι: Alison Goldfrapp, Will Gregory

Από το album: “Silver Eye”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 31 Μαρτίου 2017

Art-Cover:

Η μία κυκλοφορία διαδέχεται την άλλη από τους Βρετανούς Goldfrapp, δεδομένου ότι στο τέλος του μήνα και συγκεκριμένα στις 31 Μαρτίου θα φτάσει στα χέρια μας το έβδομο κατά σειρά electro album τους, “Silver Eye”, από την Mute Records. Ήδη έχουμε απολαύσει το lead single του δίσκου, με τίτλο “Anymore”, αλλά και το follow-up αυτού, “Ocean”. Η αγαπημένη θεματική του συγκροτήματος είναι η φύση, η γη και ο ουρανός, κάτι το οποίο μπορεί να επαληθεύσει κανείς και από τους τίτλους των τραγουδιών τους ή και το περιεχόμενο αυτών.

Το τρίτο single που κυκλοφόρησαν οι Foldfrapp δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση στον κανόνα, καθώς και αυτό έχει σχέση με όσα αναφέρθηκαν. “Moon In Your Mouth” χρησιμοποίησε ως τίτλο το duo για το τρίτο electro τραγούδι του και στο εν λόγω single η ατμοσφαιρική μουσική, σε συνδυασμό με τα φωνητικά της Alison Goldfrapp, θα σε ηρεμήσουν στο απόλυτο.

Η κυκλοφορία του “Moon In Your Mouth” έγινε ψηφιακά στις 23 Μαρτίου, ενώ αν σε ενδιαφέρει μπορείς να μπεις πλέον στην διαδικασία να προ-παραγγείλεις το “Silver Eye” μέσω των ηλεκτρονικών καταστημάτων.

Goldfrapp – Moon In Your Mouth

Back To Top