skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | good job nicky – Honest

Ο good job nicky κυκλοφόρησε το τραγούδι “Ηonest” το οποίο παρουσίασε για πρώτη φορά, στο Madwalk 2022

Τίτλος τραγουδιού: “Honest”

Καλλιτέχνης: good job nicky

Μουσική / Στίχοι: aprovoli, good job nicky

Εταιρεία: Cobalt Music – Helladisc S.A.

Από το LP: Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 12 Ιανουαρίου 2023

Art-Cover:

Ο ταλαντούχος κι αινιγματικός 25χρονος καλλιτέχνης, με την ιδιαίτερη αισθητική, επέστρεψε λίγους μήνες μετά το εντυπωσιακό του δισκογραφικό ντεμπούτο που έγινε viral, για να παρουσιάσει τη νέα του δουλειά με τον τίτλο “Ηonest”.

Καθ’ όλη τη διάρκεια ο good job nicky, κάνει επιλεκτικές εμφανίσεις όπως εκείνη στο πλευρό των Jorja Smith και Masked Wolf στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, τον περασμένο Ιούλιο, μια guest εμφάνιση στην αφιερωματική εκπομπή “Σπίτι με το Mega” στον πατέρα του, τον κορυφαίο Έλληνα ερμηνευτή, Γιάννη Πάριο και εσχάτως στο MadWalk 2022, όπου μας παρουσίασε για πρώτη φορά το νέο του τραγούδι “Honest”, συνοδεύοντας τις δημιουργίες της Nadia Rapti.

Toυς στίχους και τη μουσική του τραγουδιού υπογράφει ο ίδιος ο good job nicky σε συνεργασία με τον aprovoli (Γιώργο Ζωγράφο, όπως είναι το πραγματικό όνομα του).

Όπως σε κάθε του δημιουργία, έτσι και μέσω του “Ηonset”, που κυκλοφόρησε επίσημα στις 12 Ιανουαρίου, ο good job nicky προσφέρει στο κοινό μία νέα πρόταση, διαφορετική από κάθε προηγούμενη.

good job nicky - Honest

Back To Top