skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Gorillaz – Sorcererz

Οι Gorillaz επιστρέφουν με μια ακόμα επιτυχία από το επερχόμενο album τους “The Now Now”.

Τίτλος τραγουδιού“Sorcererz” 

Καλλιτέχνης: Gorillaz

Μουσική / Στίχοι: James Ford, Remi Kabaka, Damon Albarn

Εταιρεία: Parlophone/Warner Bros.

Από το LP: “The Now Now”

Ημερομηνία κυκλοφορίας LP: 29 Ιουνίου 2018

Art-Cover:

Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο στη Γερμανία, οι Gorillaz έπαιξαν την πρώτη τους συναυλία μετά την ανακοίνωση για την κυκλοφορία του νέου τους album, που θα έχει τίτλο, “The Now Now”. Το συγκρότημα έκανε το ντεμπούτο του νέου υλικού του, συμπεριλαμβανομένου ενός τραγουδιού που τιτλοφορείται “Sorcererz”. Λίγες ώρες αργότερα, η επίσημη studio έκδοση του, κυκλοφόρησε ως ανεξάρτητο single. Η ευγενική αυτή προσφορά του Damon Albarn, κυκλοφόρησε και στο YouTube μέσα από έναν απόλυτα υπνωτικό οπτικοποιητή (Visualiser).

Το “Sorcererz” ακολουθεί τις δύο πρώτες προεπισκοπήσεις του δίσκου, “Lake Zurich” και “Humility” -το οποίο κυκλοφόρησε οπτικοποιημένο στα τέλη του Μαΐου-, και στα φωνητικά του στο πλευρό του Albarn συναντάμε και το όνομα της Βρετανίδας τραγουδίστριας και τραγουδοποιού, ABRA. Το “The Now Now”, το οποίο έρχεται σχεδόν μετά από ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του δίσκου “Humanz”, και η προγραμματισμένη ημερομηνία κυκλοφορίας του είναι στις 29 Ιουνίου.

Το πιο επιτυχημένο εικονικό μουσικό όνομα, σύμφωνα με το βιβλίο των παγκόσμιων ρεκόρ Guinness, οι Gorillaz πρόκειται να εμφανιστούν σε αρκετά ευρωπαϊκά φεστιβάλς κατά τη διάρκεια ολόκληρου του καλοκαιριού. Στη συνέχεια, πρόκειται να ξεκινήσουν αμέσως για μια άλλη περιοδεία με σκοπό την προώθηση του δίσκου αυτού, η οποία θα περιλαμβάνει και το δικό τους “Demon Dayz Festival” στο Λος Άντζελες.

Gorillaz - Sorcererz

Back To Top