skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Grace VanderWaal – Today and Tomorrow (from “Star Girl” O.S.T.)

Η Grace VanderWaal συμμετέχει στο soundtrack της ταινίας “Stargirl” με το μελωδικό single της, “Today and Tomorrow”!

Τίτλος τραγουδιού“Today and Tomorrow

Καλλιτέχνης: Grace VanderWaal

Μουσική / Στίχοι: Grace VanderWaal, Ido Zmishlany

Εταιρεία: Columbia Records

Από το O.S.T.: “Stargirl”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 6 Μαρτίου 2020

Art-Cover:

Η 16χρονη πλέον, Grace VanderWaal, είναι ξανά στο προσκήνιο παρουσιάζοντάς μας το νέο single, “Today and Tomorrow”. Το εν λόγω τραγούδι ακούγεται στο κινηματογραφικό ντεμπούτο της Αμερικανίδας τραγουδίστριας και τραγουδοποιού για την ταινία “Stargirl”, η οποία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 13 Μαρτίου μέσω του Disney+.

Στο “Today and Tomorrow”, λοιπόν, η νεαρή και ταλαντούχα VanderWaal τραγουδάει για μία ανιδιοτελή αγάπη, παίζοντας παράλληλα το γιουκαλίλι της. Με λεπτομέρειες περιγράφει η νεαρή ερμηνεύτρια το πως είναι να ερωτεύεται κάποιος, που όσο αυτό συμβαίνει είναι γεμάτος από φόβους κι ελπίδες. Η ώριμη πλέον φωνή της μας συνεπαίρνει, ενώ το μελωδικό αποτέλεσμα δημιουργεί την πιο ρομαντική ατμόσφαιρα. Η μουσική και οι στίχοι του τραγουδιού ανήκουν στην ίδια, σε συνεργασία με τον Ido Zmishlany.

Όσον αφορά το ντεμπούτο της στην υποκριτική, η VanderWaal κατέχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία. Αυτή είναι βασισμένο στο ομώνυμο βιβλίο του 2000, το οποίο έγραψε ο Jerry Spinelli, και πραγματεύεται την ιστορία μίας μοναδικής, ιδιόμορφης έφηβης που ξεκινάει να πηγαίνει στο σχολείο, ώστε να συναναστρέφεται και να εντυπωσιάσει τον Leo (Graham Verchere).

Grace VanderWaal – Today and Tomorrow

Back To Top