skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Green Day – Pollyanna

Ακούστε το νέο τραγούδι των Green Day με τίτλο “Pollyanna”

Τίτλος τραγουδιού“Pollyanna

Καλλιτέχνης: Green Day

Μουσική / Στίχοι: Billie Armstrong, Mike Dirnt, Tré Cooli

Εταιρεία: Crush Music

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 14 Μαΐου 2021

Art-Cover:

Το αναζωογονητικό τραγούδι με τίτλο “Pollyanna” έρχεται αφού οι βετεράνοι του pop punk, Green Day μοιράστηκαν ένα απόσπασμα από το στούντιο το περασμένο σαββατοκύριακο συνοδεύοντάς το με τους στίχους: «We’re gonna take back the night/ Everything’s gonna be alright».

«Οι καλύτερες μέρες είναι καθ’ οδόν, και για να το γιορτάσουμε μόλις κυκλοφορήσαμε ένα ολοκαίνουργιο τραγούδι», είπε η μπάντα για το νέο της τραγούδι με ανάρτησή της στα κοινωνικά δίκτυα. «Αναζήτησε να ακούσεις το “Pollyanna” παντού τώρα. Δεν βλέπουμε την ώρα για το Hella Mega Tour!”

Το «Pollyana» ακολουθεί το «Here Comes The Shock», ένα νέο single που κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους και σηματοδότησε το πρώτο νέο υλικό της μπάντας μετά από το album «Father Of All Motherfuckers» του 2020 και το πρόσφατο σόλο cover-project του frontman του group Billie Joe Armstrong, «No Fun Mondays».

Το συγκρότημα ήταν επίσης έτοιμο να ξεκινήσει το «Hella Mega Tour» με τους Fall Out Boy και Weezer αυτό το καλοκαίρι, αλλά το βρετανικό / ευρωπαϊκό σκέλος αναβλήθηκε λόγω της κρίσης του κοροναϊού. Το αμερικάνικο σκέλος έχει επίσης επαναπρογραμματιστεί για το επόμενο έτος.

Green Day - Pollyanna

Back To Top