skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Greta Van Fleet – Always There (from “A Million Little Pieces” O.S.T.)

Το τραγούδι των Greta Van Fleet, “Always There”, ακούγεται στο soundtrack της ταινίας “A Million Little Pieces”!

Τίτλος τραγουδιού: “Always There

Καλλιτέχνης: Greta Van Fleet

Μουσική / Στίχοι: Daniel Robert Wagner, Jacob Thomas Kiszka, Joshua Michael Kiszka, Samuel Francis Kiszka

Εταιρεία: Republic Records

Από το O.S.T.: “A Million Little Pieces”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 6 Σεπτεμβρίου 2019

Art-Cover:

Το τετραμελές συγκρότημα από το Μίσιγκαν, Greta Van Fleet, λειτούργησε καταλυτικά στην ολοκλήρωση του soundtrack της ταινίας “A Million Little Pieces”. Το group συμμετείχε στο επίσημο soundtrack της ταινίας με το τραγούδι “Always There”. Πρόκειται για μία ευρηματική δημιουργία, γεμάτη από blues rock ηχοχρώματα. Η μουσική και οι στίχοι του τραγουδιού φέρουν την υπογραφή των Daniel Robert Wagner, Jacob Thomas Kiszka, Joshua Michael Kiszka και Samuel Francis Kiszka. Όπως λέγεται το “Always There” επρόκειτο να συμπεριληφθεί στον ντεμπούτο δίσκο των Greta Van Fleet “Anthem Of The Peaceful Army”, ωστόσο επειδή δεν ταίριαζε με το τελικό αποτέλεσμα, έμεινε εκτός.

Όσον αφορά το soundtrack της ταινίας του Sam Taylor Johnson (“Fifty Shades of Grey”, “Nowhere Boy”), σε αυτό θα ακούσουμε τραγούδια από τους R.E.M., THE VELVET UNDERGROUND, Tom Waits, Loretta Lynn, αλλά κι άλλους. Οι instrumental δημιουργίες του soundtrack αφορούν δουλειά των Atticus Ross, Leopold Ross και Claudia Sarne.

Η επίσημη κυκλοφορία της ταινίας “A Million Little Pieces” με πρωταγωνιστές τους Aaron Taylor-Johnson, Billy Bob Thornton, Giovanni Ribisi, Juliette Lewis, Odessa Young, Dash Mihok και David Dastmalchian πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα στην Μεγάλη Βρετανία.

Greta Van Fleet - Always There

Back To Top