skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Greta Van Fleet – Heat Above

Ακόμη ένα single από το επερχόμενο album τους παρουσιάζουν οι Greta Van Fleet, με τίτλο “Heat Above”!

Τίτλος τραγουδιού“Heat Above

Καλλιτέχνης: Greta Van Fleet

Μουσική/Στίχοι: Danny Wägner, Samuel Kiszka, Joshua Kiszka, Jacob Kiszka

Εταιρεία: Republic Records

Από το LP: “The Battle at Garden’s Gate”

Ημ/νία κυκλοφορίας LP: 16 Απριλίου 2021

Art-Cover:

Το hard/blues rock συγκρότημα από το Μίσιγκαν των Η.Π.Α. οι Greta Van Fleet παρουσιάζουν το ολοκαίνουριο single τους, με τίτλο “Heat Above”. Μεταλλικοί ήχοι κι electro αναφορές εναρμονίζονται με τα blues rock στοιχεία στα οποία μας έχει συνηθίσει το συγκρότημα τα τελευταία χρόνια. Το τραγούδι κυκλοφόρησε ως ένα από τα promotional single του δεύτερου studio album τους στις 10 Φεβρουαρίου.

Το follow-up single του “My Way, Soon” αποτελεί από μόνο του μία μουσική πρόταση κι επιβεβαιώνει ότι οι Greta Van Fleet δεν παύουν να εξελίσσονται. Στη μουσική και τους στίχους του δυναμικού “Heat Above” συναντάμε τους Danny Wägner, Samuel Kiszka, Joshua Kiszka και Jacob Kiszka.

Όσον αφορά το νέο studio album του συγκροτήματος, αυτό αποτελεί το δεύτερο συνολικά εγχείρημά του και follow-up του ντεμπούτου “Anthem of the Peaceful Army”, που έκανε πρεμιέρα τον Οκτώβριο του 2018. Παραμένοντας στο δυναμικό της δισκογραφικής εταιρείας Republic Records, οι Greta Van Fleet πρόκειται να μάς παρουσιάσουν δώδεκα, ολοκαίνουριες δημιουργίες τους στις 16 Απριλίου της χρονιάς που διανύουμε.

Greta Van Fleet - Heat Above

Back To Top