skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Greta Van Fleet – Watching Over

Οι Greta Van Fleey επανέρχονται με το single τους, “Watching Over”!

Τίτλος τραγουδιού“Watching Over”

Καλλιτέχνης: Greta Van Fleet

Μουσική / Στίχοι: Greta Van Fleet 

Εταιρεία: Republic Records

Από το LP: “Anthem of the Peaceful Army”

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 19 Οκτωβρίου 2018

Art-Cover:

To συγκρότημα των Greta Van Fleet από το Michigan, σχηματίστηκε το 2012 από τους αδερφούς Kiszka (Josh-φωνή, Jake-κιθάρα, Sam-μπάσο, κιθάρα, keyboards) και τον Danny Wagner-drums. Οι Greta Van Fleet έχουν ήδη αναπτύξει έναν ήχο που φανερώνει τις επιρροές τους από το Rock’n’Roll της δεκαετίας του ’70, και αφού μας παρουσίασαν το video clip για το single τους “When The Curtain Falls”, επανέρχονται τώρα με το δεύτερο single τους που έχει τίτλο “Watching Over”.

Πρόκειται για ένα mid-tempo τραγούδι με βάση του το rock και τα ρετρό στοιχεία της δεκαετίας του 70 που χαρακτηρίζουν ήδη τις ψυχεδελικές δημιουργίες του συγκροτήματος.

Αμφότερα τα τραγούδια θα συμπεριλαμβάνονται στο tracklist του πολυαναμενόμενου, πλήρους μήκους ντεμπούτου album του συγκροτήματος, που θα έχει τίτλο “Anthem of the Peaceful Army”, του οποίου η παγκόσμια κυκλοφορία έχει δρομολογηθεί για τις 19 Οκτωβρίου. Οι Greta Van Fleet έχουν ήδη προγραμματίσει αρκετές ημερομηνίες για συναυλίες μέχρι τον Νοέμβριο με σκοπό την προώθησή του.

“Το πρώτο μας studio E.P., “Black Smoke Rising”, ήταν ένα στιγμιότυπο από το πού βρισκόμασταν τότε [μουσικά], αλλά το πλήρες album μας θα είναι το πραγματικό κελεπούρι”, δήλωσε σχετικά ο Jake Kiszka. “Το βλέπω σαν μια μεγάλη εικόνα, που βρισκόμαστε τώρα και πού κατευθυνόμαστε».

Greta Van Fleet - Watching Over

Back To Top