skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Guy Sebastian – High On Me

Ο pop καλλιτέχνης Guy Sebastian επιστρέφει και μας παρουσιάζει το νέο του τραγούδι…

Τίτλος τραγουδιού: “High On Me”

Καλλιτέχνης: Guy Sebastian

Μουσική / Στίχοι: Guy Sebastian, Louis Schoorl, Fiona Bevan

Από το album: “Conscious”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : T.B.A.

Art-Cover:

Πρόκειται για τον Αυστραλιανό τραγουδιστή και τραγουδοποιό, που έγινε ευρύτερα γνωστός μέσω της συμμετοχής του στη Eurovision 2015, εκπροσωπώντας την Αυστραλία με ένα funky τραγούδι που κατάφερε να κερδίσει τη 5η θέση στον διαγωνισμό.

Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που ο Sebastian πήρε μέρος σε μουσικό διαγωνισμό, μιας και το 2003 ήταν ο νικητής του Αυστραλιανού Idol, ενώ έχει εμφανιστεί και ως κριτής στο The X Factor της χώρας.

Έχει κυκλοφορήσει συνολικά 7 studio albums, και 3 EPs, με τελευταίο το «Part 1», το οποίο κυκλοφόρησε στις 2 Δεκεμβρίου 2016 και όπως αποκάλυψε κι ο ίδιος ο καλλιτέχνης ήταν επικεντρωμένο σε τραγούδια που μιλούν για την αγάπη και γιορτάζουν όλα όσα είναι σημαντικά στη ζωή, όπως για παράδειγμα τη καριέρα, τις σχέσεις και φυσικά την οικογένεια. Το single που ξεχώρισε από το συγκεκριμένο EP είχε τον τίτλο «Set In Stone» το οποίο ο Sebastian αφιέρωσε στη γυναίκα του, Jules.

Τώρα λοιπόν, ο καλλιτέχνης επιστρέφει με νέα σχέδια και ένα ολοκαίνουριο τραγούδι υπό τον τίτλο «High On Me» σε μουσική και στίχους του ίδιου, σε συνεργασία με τους Louis Schoorl και Fiona Bevan. Πρόκειται για ένα up-tempo τραγούδι, που μεταδίδει την αίσθηση της disco, που σε συνδυασμό τις φωνητικές ικανότητες του Sebastian καταφέρνουν να εκτοξεύουν το τραγούδι.

Ακόμη, ο Sebastian προετοιμάζει την κυκλοφορία ενός ολοκαίνουριου album, υπό τον τίτλο «Conscious» που αναμένεται να κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στον χρόνο, ενώ αποκάλυψε πως θα είναι εμπνευσμένο από μια δραματική αλλαγή στη φιλοσοφία του γύρω από τη ζωή αλλά και τη μουσική, με επίκεντρο τραγουδιών που θα αποτελούν “τροφή” για την δική του ψυχή.

Guy Sebastian - High On Me

Back To Top