skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Guy Sebastian – Vesuvius

Αν “ξυπνήσει” ο Βεζούβιος, δεν υπάρχει γυρισμός…

Τίτλος τραγουδιού“Vesuvius”

Καλλιτέχνης: Guy Sebastian

Μουσική / Στίχοι: Guy Sebastian

Από το album: “Conscious”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 27 Οκτωβρίου 2017

Art-Cover:

Μόλις λίγες ημέρες έχουν απομείνει ως την πρεμιέρα του νέου album του Guy Sebastian. Το όγδοο σε σειρά album του πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 27 Οκτωβρίου ο 35χρονος ερμηνευτής κι αυτό έχει τίτλο “Conscious”. Πρόκειται για το follow-up του δίσκου “Madness”, που κυκλοφόρησε πριν από τρία χρόνια, ενώ στο ενδιάμεσο έχει υπάρξει και το EP, “Part 1 EP”, το οποίο σύστησε στο κοινό μόλις τον Δεκέμβριο του 2016.

Ήδη ο Μαλαισιανός ερμηνευτής έχει ήδη συστήσει στο κοινό τα τραγούδια High On Me και Keep Me Coming Back“, ενώ η σειρά ήρθε για ακόμα μία ρυθμική, soul σύνθεση που ακούει στον τίτλο “Vesuvius”. Όπως ανέφερε και ο ίδιος ο Sebastian μέσω της επαγγελματικής του σελίδας στο Facebook: “Ο ‘Vesuvius’ είναι εμπνευσμένος από τα ηφαίστεια και τις εκρήξεις. Σχετίζεται με αυτό το συναίσθημα που όλα μπορεί να ‘εκραγούν’ από τη μία στιγμή στην άλλη.”

Εν αναμονή, λοιπόν, της κυκλοφορίας της όγδοης σε σειρά δισκογραφικής του δουλειάς, μέσω της Sony Music, ο Guy Sebastian ανακοίνωσε πως θα πραγματοποιήσει μία περιοδεία, με το ολοκαίνουριο υλικό του, αλλά και με παλαιότερες αγαπημένες δημιουργίες, έχοντας στο πλευρό του τον 29χρονο, Αυστραλό καλλιτέχνη, Matt Gresham.

Guy Sebastian - Vesuvius

Back To Top