skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | H.E.R. – Do To Me

Η H.E.R. κυκλοφόρησε το νέο της single, με τίτλο “Do To Me”!

Τίτλος τραγουδιού: “Do To Me”

Καλλιτέχνης: H.E.R.

Μουσική/Στίχοι: Winston Delano Riley, Sam Ashworth, Ophlin Russell, Nija, Modesty Lycan, Keithen Foster, Jeff “Gitty” Gitelman, H.E.R., Swagg R’Celious

Εταιρεία: RCA Records

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 8 Ιουλίου 2020

Art-Cover:

Το νέο της digital single κυκλοφόρησε η Αμερικανίδα τραγουδίστρια και τραγουδοποιός στις 8 Ιουλίου μέσω της RCA Records. Ο λόγος γίνεται για το τραγούδι “Do To Me”, το οποίο είναι βασισμένο στα soft-soul και R&B ηχοχρώματα, ενώ τη μουσική και τους στίχους του υπογράφουν οι Winston Delano Riley, Sam Ashworth, Ophlin Russell, Nija, Modesty Lycan, Keithen Foster, Jeff “Gitty” Gitelman, H.E.R. και Swagg R’Celious. Οι κατακερματισμένοι στίχοι του “Do To Me” φέρνουν στο προσκήνιο την συναισθηματικά φορτισμένη H.E.R., η οποία για ακόμη μία φορά καταφέρνει να μας μεταφέρει το συναίσθημά της.

Το εν λόγω single κυκλοφόρησε ως το follow-up του “I Can’t Breathe”, το οποίο έκανε πρεμιέρα πριν από λίγο καιρό. Αξίζει να σημειώσουμε πως για την ολοκλήρωση του νέου, μουσικού υλικού της, η H.E.R. χρησιμοποίησε samples από το reggae single της Sister Nancy, “Bam Bam”. Το τραγούδι αυτό, που έκανε επιτυχία στη δεκαετία των ‘80s έδωσε την αφορμή στην Sister Nancy να μιλήσει για την επιτυχία της ως γυναίκα σε μία κυριαρχούμενη από άνδρες dancehall σκηνή.

H.E.R. - Do To Me

Back To Top