skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Haim – Cherry Flavored Stomach Ache (From “The Last Letter From Your Lover”)

Ακούστε το νέο single των HAIM, “Cherry Flavored Stomach Ache”, που προλογίζει το soundtrack της νέας σειράς του Netflix “The Last Letter From Your Lover”

Τίτλος τραγουδιού“Cherry Flavored Stomach Ache”

Καλλιτέχνης: Haim

Μουσική / Στίχοι: Haim, Ariel Rechtshaid

Εταιρεία: Polydor Records/Universal

Από το OST: “The Last Letter From Your Lover”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 16 Ιουλίου 2021

Art-Cover:

Οι Haim κυκλοφόρησαν ένα νέο τραγούδι, το «Cherry Flavored Stomach Ache», το οποίο θα συμπεριλαμβάνεται στο soundtrack της επερχόμενης ταινίας του Netflix, “The Last Letter From Your Lover”.

Το «Cherry Flavored Stomach Ache», που εμφανίζεται κατά τη διάρκεια μιας βασικής σκηνής στην ταινία, γράφτηκε από τις Haim και την Ariel Rechtshaid και η παραγωγή του υπογράφεται από τους Danielle Haim και Ariel Rechtshaid. Οι Haim επιλέχθηκαν από τον σκηνοθέτη Augustine Frizzell για να δημιουργήσουν το τραγούδι αυτό.

«Είμαι fan της μουσικής τους», είπε ο Frizzell. «Έχει μια αίσθηση τόσο μοντέρνα όσο και ρετρό και έμοιαζε με τον [βασικό χαρακτήρα] τον κόσμο της Ellie»

«Η σκηνή για την οποία φτιάξαμε το τραγούδι αφορούσε την κίνηση, οπότε αισθανθήκαμε ότι χρειαζόμασταν ένα ρυθμό ταξιδιού, το οποίο ώθησε την αρχική ιδέα», είπαν από την πλευρά τους οι Haim. «Ο Augustine είπε ότι ήθελε κάτι παιχνιδιάρικο, οπότε ήταν πραγματικά μια συνεργατική προσπάθεια».

Βασισμένο στο μυθιστόρημα του JoJo Moyes, το “The Last Letter From Your Lover” είναι

ουσιαστικά ένα ζευγάρι συνυφασμένων ιστοριών στο παρόν και στο παρελθόν. Ακολουθεί την Ellie Haworth (Felicity Jones), δημοσιογράφο που «ανακαλύπτει ένα μυστικό ερωτικό γράμμα από το 1965 και αποφασίζεται να λύσει το μυστήριο της απαγορευμένης αυτής υπόθεσης».

Haim - Cherry Flavored Stomach Ache (From “The Last Letter From Your Lover”)

Back To Top