skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Halsey – Die 4 Me

Η Halsey επέστρεψε και κυκλοφόρησε το νέο της single “Die 4 Me”!

Τίτλος τραγουδιού“Die 4 Me”

Καλλιτέχνης: Halsey

Μουσική / Στίχοι: Andrew Watt, Ashley Frangipane, Austin Richard Post, Benjamin Levin, Louis Bell, Magnus August Hoiberg, Nathan Perez, Nayvadius Wilburn, William Thomas Walsh

Εταιρεία: Capitol Records

Από το LP: Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 24 Φεβρουαρίου 2023

Art-Cover:

Η Halsey είναι ξανά εδώ. Το 2019, η τραγουδίστρια προσκλήθηκε να συνεισφέρει έναν στίχο στο “Die For Me” του “Hollywood’s Bleeding” του Post Malone, μαζί με τον ίδιο και τον Future. Η τραγουδίστρια είχε δουλέψει σε δημοφιλείς συνεργασίες μέχρι εκείνο το σημείο, συμπεριλαμβανομένου του “Him & I” με τον G-Eazy.

“Ξέρω ότι έχει περάσει καιρός από την τελευταία φορά που με άκουσες”, παραδέχτηκε στο τραγούδι. “Μεγάλωσα άγρια και γι’ αυτό μου έδωσαν αυτόν τον στίχο”. Τώρα, τέσσερα χρόνια αργότερα, η Halsey επιστρέφει με το “Die 4 Me”, το extended solo single της που συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε με μερικές αξιοσημείωτες ενημερώσεις.

Η χαρακτηριστική εμφάνιση της Halsey παρουσιάζεται ως ο δεύτερος στίχος στη δική της ηχογράφηση. Η παράδοσή της καθ’ όλη τη διάρκεια της είναι πιο συγκρατημένη, σχεδόν στοιχειωμένη καθώς ο θυμός στον τόνο της μειώνεται από το πέρασμα του χρόνου, αλλά ποτέ δεν ακυρώνεται. Όταν τραγουδά το “I sold 40 million copies of a break-up note”, γίνεται μια κατακόρυφη αύξηση από τα 15 εκατομμύρια για τα οποία υπερηφανεύεται στο πρωτότυπο.

Μήνες πριν από την κυκλοφορία της αρχικής ηχογράφησης του “Die For Me”, η Halsey εμφανίστηκε ως μουσική καλεσμένη στο Saturday Night Live.

Halsey - Die 4 Me

Back To Top