skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Halsey – Graveyard

Η Halsey κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι, με τίτλο “Graveyard”!

Τίτλος τραγουδιού: «Graveyard»

Καλλιτέχνης: Halsey

Μουσική / Στίχοι: Amy Allen, Ashley Frangipane, Jonathan Bellion, Jordan K. Johnson, Louis Bell, Mark “Oji” Williams, Stefan Johnson

Εταιρεία: Capitol Records

Από το LP: “Manic”

Ημ/νία κυκλοφορίας LP: 17 Ιανουαρίου 2019

Art-Cover:

“Manic” έχει τίτλο η νέα, δισκογραφική δουλειά της Halsey κι αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 17 Ιανουαρίου του 2020. Αναφερόμαστε στο τρίτο κατά σειρά δισκογραφικό εγχείρημα της Αμερικανίδας τραγουδίστριας, το οποίο κυκλοφορεί τρία χρόνια μετά το “Hopeless Fountain Kingdom”. Ήδη το lead single αυτού έκανε την εμφάνισή του στις 4 Οκτωβρίου της περασμένης χρονιάς, ενώ ένα χρόνο μετά το φως της δημοσιότητας είδε το “Graveyard”. Ως το δεύτερο single του studio album κυκλοφόρησε το εν λόγω synth-pop τραγούδι, τη μουσική και τους στίχους του οποίου συνυπογράφουν οι Amy Allen, Ashley Frangipane, Jonathan Bellion, Jordan K. Johnson, Louis Bell, Mark “Oji” Williams και Stefan Johnson.

Παράλληλα με την κυκλοφορία του “Graveyard” κυκλοφόρησε ένα video, στο οποίο παρακολουθούμε μία ζωγράφο να κάνει σε μεγάλο μέγεθος το πορτραίτο της Halsey, το οποίο όπως όλα δείχνουν είναι και το artwork του δίσκου. Πέραν αυτών αξιοσημείωτη είναι και μία δήλωση της Halsey μέσω του λογαριασμού της στο Twitter. Συγκεκριμένα αναφέρει:

“Γράφοντας αυτόν τον δίσκο ήταν ένα μάθημα στο να συγχωρέσω τον εαυτό μου. Το να είμαι περήφανη για τον εαυτό μου και καλή με τον εαυτό μου παρά το πόσο πολύ έχει σχεδιαστεί ο κόσμος να μισούμε τον εαυτό μας.

Ελπίζω πως όταν τελικά είναι στο χέρι σου σού φέρνει την ίδια γαλήνη. Δεν είναι μία ήσυχη γαλήνη. Είναι δυνατή.”

Halsey - Graveyard

Back To Top