skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Hans Zimmer & Lorne Balfe – Living Football (Official FIFA World Cup Russia 2018 Theme)

Hans Zimmer και Lorne Balfe. Δύο κορυφαίοι συνθέτες υπογράφουν το μουσικό θέμα FIFA World Cup Russia 2018.

Τίτλος τραγουδιού“Living Football (Official FIFA World Cup Russia 2018 Theme)” 

Καλλιτέχνης: Hans Zimmer & Lorne Balfe

Μουσική / Στίχοι: Hans Zimmer, Lorne Balfe

Εταιρεία: Sony Music Entertainment

Από το LP: digital single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 7 Ιουνίου 2018

Art-Cover:

Μπορεί για όσους δεν ασχολούνται με την κινηματογραφική μουσική, να μην τους λένε τίποτα τα ονόματα των συνθετών  Hans Zimmer και Lorne Balfe. Ωστόσο αμφότεροι είναι από τους πιο περιζήτητους στο είδος και τα αμέτρητα βραβεία τους μπορούν να το επιβεβαιώσουν!

Ο Σκοτσέζος Lorne Balfe, είναι ο συνθέτης μεγάλων κινηματογραφικών και τηλεοπτικών παραγωγών όπως: “Mission:Impossible – Fallout”, “iBoy”, “13 Hours: The Secret Soldiers of Benghazi”, “Home”, “Penguins of Madagascar”, αλλά και αρκετών video games όπως “Assassin’s Creed: Revelations”, “Crysis 2”, “Skylanders”, “Call of Duty” κ.α.

H δισκογραφία του Γερμανού Hans Zimmer, από την άλλη, περιλαμβάνει αντίστοιχα έργα όπως: “The Lion King” (για το οποίο απέσπασε και το βραβείο Oscar στην κατηγορία Best Original Score το 1995), “Pirates of the Caribbean”, “The Thin Red Line”, “Gladiator”, “The Last Samurai”, “The Dark Knight Trilogy” κ.α.

Οι δύο κύριοι, τώρα καλέστηκαν να δημιουργήσουν κάτι μαζί και μάλιστα δεν αφορά καμία κινηματογραφική παραγωγή! Το ορχηστρικό θέμα με τίτλο “Living Football” είναι το κοινό τους project που είναι ταυτόχρονα και το επίσημο μουσικό θέμα του φετινού Παγκοσμίου Κυπέλλου της FIFA που πρόκειται να λάβει χώρα στη Ρωσία! Ακούστε το στο σύνδεσμο που ακολουθεί!

Hans Zimmer & Lorne Balfe - Living Football (Official FIFA World Cup Russia 2018 Theme)

Back To Top