skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Hayley Williams – Roses/Lotus/Violet/Iris

H Hayley Williams αφήνει για λίγο τους Paramore και κυκλοφορεί το νέο της solo single “Roses/Lotus/Violet/Iris”!

Τίτλος τραγουδιού: “OHMNI W2020”

Καλλιτέχνης: Hayley Williams

Μουσική/Στίχοι: Hayley Williams, Taylor York, Daniel James

Εταιρεία: Atlantic

Από το LP: “Petals for Armor”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 22 Μαρτίου 2020

Art-Cover:

Η τραγουδίστρια των Paramore, Hayley Williams κυκλοφόρησε το πρώτο μισό του σόλο project της, με τίτλο “Petals for Armor”, τον περασμένο Φεβρουάριο ενώ το δεύτερο μισό αναμενόταν να κυκλοφορήσει αυτή την εβδομάδα. Λόγω της συνεχιζόμενης πανδημίας του κοροναϊού, η Williams καθυστέρησε την κυκλοφορία του νέου της EP. Ωστόσο κυκλοφόρησε ένα νέο τραγούδι “Roses/Lotus/Violet/Iris”.

Το τραγούδι διαθέτει υποστηρικτικά φωνητικά από το indie supergroup Boygenius, το διάσημο trio που αποτελείται από τις Phoebe Bridgers, Lucy Dacus και Julien Baker.

Η Williams εξήγησε περαιτέρω την απόφασή της να αναβάλει την κυκλοφορία του EP σε μια δήλωση: “Ήθελα να γράψω δυο πράγματα πολύ γρήγορα για να δώσω μια ενημέρωση για το επερχόμενο album μου, “Petals for Armor”, και τι συμβαίνει με τη μουσική μου υπό το πρίσμα της επίδρασης του COVID- 19. Είχα προγραμματίσει να κυκλοφορήσω άλλα τραγούδια μέσω του EP αυτήν την εβδομάδα, αλλά εδώ και λίγες μέρες το σκέφτομαι, και αποφάσισα πως δεν αισθάνομαι άνετα με αυτό το σχέδιο πλέον. Ο λόγος μου είναι πως, ακριβώς όπως όλοι οι άλλοι άνθρωποι, αισθάνομαι πολύ άγχος τώρα”.

Hayley Williams - Roses/Lotus/Violet/Iris

Back To Top