skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Hedley – Better Days

Οι Hedley μας συστήνουν ακόμα ένα τραγούδι, “Better Days”, από το επερχόμενο album τους.

Τίτλος τραγουδιού“Better Days”

Καλλιτέχνης: Hedley

Μουσική / Στίχοι:  Jacob Hoggard, Jacob Hoggard, Tommy MacDave Rosin, Jay Beni

Από το album: «Cageless»

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 29 Σεπτεμβρίου 2017

Art-Cover:

Ο λόγος γίνεται για τους Hedley, το pop rock συγκρότημα από τον Καναδά που επιστρέφει δισκογραφικά και μας παρουσιάζει σιγά σιγά το ολοκαίνουριο υλικό του. Το τετραμελές συγκρότημα, αποτελούμενο από τους Jacob Hoggard, Jacob Hoggard, Tommy MacDave Rosin και Jay Beni πριν από λίγο καιρό μας σύστησε το digital single του “Love Again, το οποίο ήταν και ο προπομπός από το επερχόμενο και έβδομο κατά σειρά album του, με τίτλο “Cageless”.

Για τις “καλύτερες μέρες” τους τραγουδούν οι Hedley μέσα από το εύρυθμο, pop τραγούδι τους, τους στίχους και την μουσική του οποίου ανέλαβαν κι έφεραν εις πέρας και τα τέσσερα μέλη του συγκροτήματος. Τόσο το εν λόγω τραγούδι, όσο και το “Love Again” θα συμπεριληφθούν, μεταξύ άλλων, στον δίσκο που θα κυκλοφορήσουν επισήμως στις 29 Σεπτεμβρίου της χρονιάς που διανύουμε, μέσω της Universal Canada. Η ανακοίνωση για την κυκλοφορία αυτού έγινε τον Ιούνιο που μας πέρασε, ενώ λίγο μετά δημοσιεύτηκε και το εξώφυλλο του album.

Το “Cageless” αποτελεί το follow-up δημιούργημα του “Hello” που κυκλοφόρησε η μπάντα το 2015. Το “Hello”, εν αντιθέσει όλα τα προηγούμενα πλατινένια albums τους, ήταν το μοναδικό που αναδείχθηκε “χρυσό”, κάτι το οποίο οι ίδιοι θα απεύχονται για το επόμενο. Σε δηλώσεις του, ο front-man του συγκροτήματος είπε: “Το Cageless αντιπροσωπεύει ακριβώς το σημείο που βρισκόμαστε αναφορικά με την δημιουργία μας αυτή τη στιγμή, χωρίς όρια. Πρόκειται για έναν καρπό αγάπης που ανυπομονούμε να μοιραστούμε με τον κόσμο.”

Hedley - Better Days

Back To Top