skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Holly Humberstone – London Is Lonely

Ακούστε το νέο συναισθηματικό τραγούδι από την Holly Humberstone “London Is Lonely”

Τίτλος τραγουδιού: “London Is Lonely”

Καλλιτέχνης: Holly Humberstone

Μουσική/Στίχοι: Holly Humberstone

Εταιρεία: Minos EMI, a Universal Music Company

Από το LP: signle

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 20 Ιανουαρίου 2022

Art-Cover:

Η Holly Humberstone κυκλοφορεί το πιο προσωπικό της μέχρι στιγμής τραγούδι, “London Is Lonely”, μέσα από το οποίο αφηγείται την ιστορία της εγκατάστασης της στο Λονδίνο -που ήταν αρκετά δύσκολα, ειδικά τα πρώτα χρόνια.

«Έγραψα το “London Is Lonely” τον Φεβρουάριο του 2020 ακριβώς πριν χτυπήσει η πανδημία εδώ στο Ηνωμένο Βασίλειο. Μόλις είχα μετακομίσει από το παιδικό μου σπίτι στο Λονδίνο και είχα περάσει τους τελευταίους μήνες νιώθοντας πραγματικά παγιδευμένη και μόνη στο μικροσκοπικό διαμέρισμα που έμενα με αγνώστους. Το Λονδίνο φάνταζε τόσο έντονο και παρόλο που υπήρχαν τόσοι πολλοί άνθρωποι γύρω μου, ένιωθα ακόμη πιο απομονωμένη και σαν να μην ανήκα (στον κύκλο τους). Ήταν σαν να έχασα τον εαυτό μου στην πόλη αυτή. Δεν ήξερα ακριβώς ποια ήμουν πια, και έτσι το να πηγαίνω σπίτι και να γράφω έμοιαζε σαν τον ασφαλή χώρο μου για να επεξεργαστώ τα πάντα. Είναι αστείο να ακούω το τραγούδι σχεδόν δύο χρόνια μετά, μετά την πανδημία και νιώθω ότι τίποτα δεν έχει αλλάξει καθόλου. Ακόμα προσπαθώ να βρω τη θέση μου εδώ και να το κάνω σπίτι μου και γι’ αυτό ένιωσα σωστό να δώσω αυτό το τραγούδι στον κόσμο αυτή τη στιγμή, όταν τόσοι άλλοι άνθρωποι πιθανότατα νιώθουν χαμένοι αυτή τη στιγμή επίσης». – Holly Humberstone

Η Holly Humberstone κυκλοφόρησε πρόσφατα το δεύτερο EP της με τίτλο “The Walls Are Way Too Thin”, το οποίο απέσπασε πολύ καλές κριτικές!

Holly Humberstone - London Is Lonely

Back To Top