skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Iason Xexakis – Avalanche

Η νέα πρόταση νεοκλασικού ρεπερτορίου που θα σας μαγέψει, είναι το “Avalanche” του Έλληνα Iason Xexaki!

Τίτλος τραγουδιού: “Avalanche”

Καλλιτέχνης: Iason Xexakis

Μουσική : Iason Xexakis

Εταιρεία: Minos EMI, a Universal Music Company

Από το LP: Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 7 Απριλίου 2023

Art-Cover:

H Minos Emi, a Universal Music Company, καλωσόρισε πρόσφατα στο δυναμικό της το νεοκλασικό συνθέτη και πιανίστα, Iason Xexakis.🎹

O Iason Xexakis εκτός από την αγάπη του για το πιάνο ασχολείται και με την μουσική παραγωγή, δημιουργεί τα δικά του beats μέσα στο home studio του και πειραματίζεται με διάφορα μουσικά όργανα!

Ο Iason Xexakis έχει σπουδάσει μουσική στο Ωδείο Φίλιππος Νάκας, ξεκινώντας από πολύ μικρή ηλικία! Ο πατέρας του τον επηρέασε πολύ με την ελληνική παραδοσιακή μουσική, με ήχους από το μπουζούκι και του πέρασε την καλλιτεχνική του ευαισθησία.

Τον τελευταίο χρόνο, ο Iason, δημιουργεί έντονα ευαίσθητες μελωδίες με χαρακτηριστικά που σαγηνεύουν την ψυχή και έχει μεγάλες φιλοδοξίες να γίνει όσο το δυνατόν μεγαλύτερος. Το πρώτο του single «Pain» είναι ένας φόρος τιμής στον πατέρα του που πέθανε στις 5 Ιανουαρίου του 2020.

Σήμερα, ο Iason είναι έτοιμος να μας παρασύρει ευχάριστα με τις μελωδίες του προετοιμάζοντας το δισκογραφικό του ντεμπούτο. Η ολοκαίνουρια σύνθεσή του τιτλοφορείται “Avalanche” και είναι η συνέχεια του δισκογραφικού ντεμπούτου του Iason με τίτλο “Synesthesia”, που κυκλοφόρησε στις αρχές του 2023, αποσπώντας τις καλύτερες κριτικές.

Iason Xexakis - Avalanche

Back To Top