skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Iggy Azalea feat. Lil Uzi Vert – Can’t Lose

Η Iggy δεν “μπορεί να χάνει”… και επιστρέφει δυναμικά

Τίτλος τραγουδιού: “Can’t Lose

Καλλιτέχνης: Iggy Azalea feat. Lil Uzi Vert

Μουσική / Στίχοι: SAK PASE/Lil Uzi Vert/DJ Tag/Verse Simmonds/Ace Harris/Iggy Azalea

Από το album: Digital Distortion

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : T.B.A

Art-Cover:

Μετά το ντεμπούτο album της “The New Classic” η διάσημη rapper τραγουδίστρια Iggy Azalea επιστρέφει δυναμικά στο μουσικό προσκήνιο. Το καινούριο project που ετοιμάζει πυρετωδώς ονομάζεται “Digital Distortion” και αναμένεται να γίνει διαθέσιμο στα μέσα του 2017.

Η Iggy Azalea ανακοίνωσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι θα χαρίσει στους θαυμαστές της μια μικρή γεύση από το νέο της δίσκο. Ο τίτλος του τραγουδιού είναι “Can’t Lose” και συμμετέχει Lil Uzi Vert. Το single είναι μέρος της επίσημης playlist στο Spotify της δισκογραφικής της εταιρίας Jef Jam RecordingsDirect Deposit Vol.2”. Την επιμέλεια των στίχων και παραγωγής ανέλαβαν οι SAK PASE, Lil Uzi Vert, DJ Tag, Verse Simmonds, Ace Harris και Iggy Azalea.

Την Πέμπτη 2 Μαρτίου η Azalea εξήγησε στους θαυμαστές ότι το δεύτερο της album άργησε, λόγω μεγάλων αλλαγών. Συγκεκριμένα δήλωσε: “Αισθάνθηκα ότι είναι σημαντικό να κάνω κάποιες αλλαγές, ώστε να αντικατοπτρίζουν ακριβώς το πώς αισθάνομαι το 2017. Εκτιμώ βαθύτατα την υπομονή σας και ανυπομονώ για τη νέα μουσική μου, pre-orders κ.ά. Μέσα στο Μάρτιο θα κυκλοφορήσουν και άλλα τραγούδια. Ευχαριστώ για την υποστήριξή σας.

Το “Can’t Lose” κυκλοφόρησε σε όλες τις μουσικές πλατφόρμες και ηλεκτρονικά καταστήματα στις 3 Μαρτίου από την Jef Jam Recordings.

Iggy Azalea - Can't Lose (feat. Lil Uzi Vert)

Back To Top