skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Iggy Pop – James Bond

Μία θεατρική ερμηνεία, με έντονο το στοιχείο του σαξόφωνου ήρθε από τον Iggy Pop, με τίτλο “James Bond”!

Τίτλος τραγουδιού“James Bond”

Καλλιτέχνης: Iggy Pop

Μουσική / Στίχοι: Leron Thomas

Εταιρεία: Caroline International/Loma Vista

Από το LP: “Free”

Ημ/νία κυκλοφορίας LP: 6 Σεπτεμβρίου 2019

Art-Cover:

Μετά το instrumental “Free”, ο “Νονός της Punk” επιστρέφει με ολοκαίνουριο single. Αυτό έχει τίτλο και βασίζεται στον ήχο του μπάσου, ενώ σταδιακά στο μουσικό background προστίθενται τα ρυθμικά κρουστά και beats, με τον Iggy Pop να ερμηνεύει το τραγούδι σα να κάνει αφήγηση. Ο πειραματισμός του στη μουσική δε μας ‘κακοφαίνεται καθόλου’ ειδικά όταν στο μουσικό σκηνικό μπαίνει και το σαξόφωνο. Η μουσική, αλλά και οι στίχοι του τραγουδιού φέρουν την αποκλειστική υπογραφή του Leron Thomas, τζαζ τρομπετίστα και συνθέτη.

“She wants to be your James Bond. Well it’s not for a price, and it’s not to be nice. She wants to be your James Bond”, τραγουδάει ο Iggy, καθηλώνοντας τους ακροατές και προκαλώντας τους να σιγοτραγουδήσουν μαζί του εύκολα τους επαναλαμβανόμενους στίχους του τραγουδιού. Το “James Bond” αποτελεί το δεύτερο single της επερχόμενης, δισκογραφικής του δουλειάς με τίτλο “Free”, η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 6 Σεπτεμβρίου, μέσω των Caroline International/Loma Vista.

Σχετικά με το ίδιο το τραγούδι, αλλά και την ερμηνεία του σε αυτό, ο Iggy Pop ανέφερε σε δηλώσεις Τύπου: “Δεν έχω περάσει περισσότερο ωραία τραγουδώντας κάποιο στίχο. Η αφήγηση της Faith είναι εξελισσόμενη και η παραγωγή του Leron και η τρομπέτα μαζί με τη μπάντα ‘κινούνται’ με τρέλα.”

Iggy Pop - James Bond

Back To Top