skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Iggy Pop – Sonali

Ένα ακόμα νέο τραγούδι ήρθε από τον Iggy Pop, με τίτλο “Sonali”!

Τίτλος τραγουδιού“Sonali”

Καλλιτέχνης: Iggy Pop

Μουσική / Στίχοι: Leron Thomas, Ruby Sylvain

Εταιρεία: Caroline International/Loma Vista

Από το LP: “Free”

Ημ/νία κυκλοφορίας LP: 6 Σεπτεμβρίου 2019

Art-Cover:

Μετά το instrumental “Free” και το τραγούδι “James Bond”, ο “Νονός της Punk” επιστρέφει με ολοκαίνουριο single. Αυτό έχει τίτλο “Sonali” και κινείται σε πιο jazz και drum’n’bass μονοπάτια. Η μουσική φέρει την υπογραφή του Ruby Sylvain, ενώ οι στίχοι του τραγουδιού την υπογραφή του Leron Thomas, τζαζ τρομπετίστα και συνθέτη που έγραψε και το προαναφερθέν “James Bond”!

Το “Sonali” αποτελεί το τρίτο single της επερχόμενης, δισκογραφικής του δουλειάς με τίτλο “Free”, η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 6 Σεπτεμβρίου, μέσω των Caroline International/Loma Vista.

O Iggy Pop περιέγραψε το επερχόμενο album του ως “ένα album στο οποίο άλλοι καλλιτέχνες μιλάνε για μένα, αλλά εγώ δανείζω τη φωνή μου”. Στη συνέχεια συνέχισε λέγοντας “Ξέρω ότι αυτή η ελευθερία είναι μόνο κάτι που νιώθεις, αλλά έχω ζήσει μέχρι τώρα τη ζωή μου με την πεποίθηση ότι αυτό το συναίσθημα είναι το μόνο που αξίζει να ακολουθήσετε. όλα όσα χρειάζεστε – όχι ευτυχία ή αγάπη απαραιτήτως, αλλά η αίσθηση ότι είστε ελεύθεροι. Έτσι λοιπόν αυτό το album απλά μου συνέβη και το άφησα να συμβεί”. 

Iggy Pop - Sonali

Back To Top