skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Imagine Dragons – Bones

Oι Imagine Dragons κυκλοφορούν το “Bones” από το “Mercury Act 2”

Τίτλος τραγουδιού: “Bones”

Καλλιτέχνης: Imagine Dragons

Μουσική/Στίχοι: Robin Fredriksson, Mattias Larsson, Daniel Platzman, Ben McKee, Wayne Sermon, Dan Reynolds

Εταιρεία: KIDinaKORNER/Interscope

Από το LP: “Mercury – Act 2”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 11 Μαρτίου 2022

Art-Cover:

Μετά το “Enemy”, το οποίο βρίσκεται στην κορυφή του alternative radio chart τις τελευταίες πέντε εβδομάδες, οι Imagine Dragons αποκαλύπτουν το νέο τους single με τίτλο, “Bones”, την πρώτη νέα μουσική από την επερχόμενη κυκλοφορία τους “Mercury – Act 2”, (για την οποία δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα η ημερομηνία κυκλοφορίας της). Μια πνευματώδης παρατήρηση της ζωής και του θανάτου, το τραγούδι εκρήγνυται με ένα κολλητικό ρεφρέν που γιορτάζει την άυλη σπίθα που πυροδοτεί τις οντότητες μας.

«Το «Bones» είναι μια αντανάκλαση της συνεχούς εμμονής μου με την τελειότητα και την ευθραυστότητα της ζωής», λέει ο frontman των Imagine Dragons, Dan Reynolds. «Πάντα ψάχνω κάποια στοιχεία που θα με πείσουν ότι θα ακολουθήσουν κι άλλα – ότι η ζωή είναι πραγματικά αιώνια από κάποια άποψη. Αφού δεν το έχω βρει ακόμα, προσπαθώ τουλάχιστον να ονειρευτώ πώς θα ήταν η αίσθηση της κατάκτησης του θανάτου μέσα από ένα τραγούδι».

Η παραγωγή του τραγουδιού έγινε από το σουηδικό δίδυμο σύνθεσης/παραγωγής Mattman & Robin (Nick Jonas, Celeste), οι οποίοι έκαναν και την παραγωγή του “Enemy” αλλά και δύο επιπλέον τραγούδια στο τελευταίo album των Imagine Dragons, “Mercury – Act 1”. Τη μίξη του “Bones” ανέλαβε ο 14 φορές βραβευμένος με GRAMMY, Serban Ghenea.

Imagine Dragons - Bones

Back To Top