skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | IMAN – For You

Ακούστε το νέο single της Βρετανίδας Iman, που έχει συνεργαστεί με τον Ed Sheeran!

Τίτλος τραγουδιού“For You”

Καλλιτέχνης: IMAN

Μουσική / Στίχοι: N/A

Από το album: Digital Single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single : 8 Μαρτίου 2018

Art-Cover:

Η Iman, η Βρετανίδα καλλιτέχνης, με βάση το Λονδίνο, επιστρέφει μετά το super hit που έφτασε στο #3 του official UK Urban Music Week Club Chart. Το νέο της single “For You” είναι ένα upbeat και cool track το οποίο αντανακλά την απόφασή που αναγκάστηκε να πάρει όταν ήταν έφηβη, να εγκαταλείψει την οικογένειά της και να ακολουθήσει τη μουσική της σταδιοδρομία.

Έχοντας μεγαλώσει σ’ ένα σπίτι όπου η μουσική και η δημιουργικότητα δεν υπήρχαν, αυτό το τραγούδι μιλάει για τη δύναμη που πρέπει να έχουμε για να ακολουθήσουμε αυτό που μας αρέσει, να παίρνουμε το ρίσκο και να κάνουμε ότι χρειαστεί για να πετύχουμε., παρόλο που υπάρχει και η πιθανότητα να χάσουμε. Αυτό φαίνεται στα εξαιρετικά και δυναμικά φωνητικά της.

Το “For You” είναι ένας συνδυασμός αριστοκρατικής pop/electronica με λαμπερά vocals και βαθιά συναισθήματα!

Το τραγούδι είναι μια ιστορία για το πώς ξεκίνησε αυτό το σενάριο. Με δικά της λόγια η IMAN δηλώνει: «Το track είναι σχετικό με το όταν έφυγα για ν’ ακολουθήσω τα όνειρά μου. Μιλάει για όταν ήμουν 16 ετών. Λέει για το πόσο μου έλειψε η οικογένειά μου και συγχωνεύεται με τα συναισθήματα που είχα όταν επέστρεψα στην οικογένειά μου και είδα το πόσο έχουν αλλάξει όλα καθώς είχα γυρίσει ως άλλος άνθρωπος».

πηγή: δελτίο τύπου

IMAN - For You

Back To Top